Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.
To co pokazała nasza kadra na 10 dni przed pierwszym meczem mistrzostw świata jest godne potępienia. I niech nikt nie tłumaczy ich, że są w trakcie przygotowań, i sa zmeczeni treningami itp. Oni grają cały czas jedno i to samo tj. długa piłka na napastników bez wykorzystania pomocy. Jeśli to soie nie zmieni to raczej nie pokażemy zbyt wiele w Niemczech.
Janas jest dziwny. Chyba nikt mie wierzy, że zagramy w finale. Zabrałby "ikony"-Franka, Dudka,itd. i nikt nie miałby pretensji. Teraz nie wyjdziemy z grupy i cała Polska jednym głosem stwierdzi, że gdyby ich zabrać , to bylibyśmy mistrzami świata.
mi szkoda jest tomka kuszczaka...mimo wszystko bedzie z niego dobry bramkarz...a blad??no coz koszmarny ale dobrze ze nie zdarzyl sie np podczas meczu z niemcami...
optymizm ze mnie prysl ale mam nadzieje ze do mistrzostw wszystko sie wyklaruje
Jak każdy kibic mam nadzieje, że jednak jeśli nie będzie dobrze, to chociaż, że będzie lepiej. Jak dla mnie, to dwa mecze zremisujemy, a z Niemcami "jedną w plecy". Ot, całe nasze dokonania. Mam nadzieję że się mylę i to bardzo.
final jest taki ze oto
boruc ma za ciezka d....pe , kuszczak jest za mlody
a dudek bedzie siedzial przed telewizorem i dlubal w nosie
super , przypomina mi sie jak niedlugo po meczu wisly z panathinaikosem
jechalem w grecji taksowka, taksowkarz tylko zapytal czy jestem z polski
ja dumny z pochodzenia powiedzialem ze tak na co on parsknal smiechem
ze wisla to frajerzy , ciekawe jak bedzie teraz po meczu z kolumbia.......
rest in pain
Czas podsumowań przyjdzie po mundialu. Teraz trzeba wspierać. Marudzić będziemy po mistrzostwach. Dlatego uważam, że zachowanie kibiców było skandaliczne.