Długoimienny napisał(a):Nie bądź śmieszny. Wskaż mi cechę doktryny, która odnosiłaby się do sprzedaży działek w Podczelu, jako zjawiska politycznie i społecznie obłudnego oraz nagannego, falandyzującego prawo. Idź i zobacz, ilu radnych głosowało za dwiema uchwałami. Więc gdzie tu ten makiawelizm? Chyba w twojej wyobraźni, widać odurzonej polityką.Dajcie spokój.
Długoimienny napisał(a):Nie bądź śmieszny. Wskaż mi cechę doktryny, która odnosiłaby się do sprzedaży działek w Podczelu, jako zjawiska politycznie i społecznie obłudnego oraz nagannego, falandyzującego prawo. Idź i zobacz, ilu radnych głosowało za dwiema uchwałami. Więc gdzie tu ten makiawelizm? Chyba w twojej wyobraźni, widać odurzonej polityką.Dajcie spokój.
etranger napisał(a):pojawilo sie ogloszenie w prasie, ze prezydent oglasza prztarg na sprzedaz Podczela.
czyzby powstal plan przestrzennego zagospodarowania, czy moze przed wyborami chce zdazyc sprzedac teren Marianowi ?
bloosman napisał(a):Dziwi mnie ta dyskusja.Gdyby był plan zagospodarowania to pomysł H.B. by nie powstał. Nie ma planu to pomysł jest. Tylko pytanie gdzie są nasi radni?????? Tacy elokwentni i pryncypialni, "dbający o interesy miasta (na czele z naczelnym piekarzem miata).Czy naprawde nic się nie da zrobić ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 4 gości