Klincz skosi kosmos!!!

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Foreigner » czwartek, 25 maja 2006, 16:14

Heh z wladza. Dobre :]
Jakby rodzina HB byla odzwierciedleniem wladzy w tym miescie.
Ja zawsze myslalem, ze mamy jeszcze starostwo i Rade Miejska.
A tu masz ci babo placek.

Dobrze to ujales Hef nie ma co.
Foreigner
Weteran

Postprzez kraall » piątek, 26 maja 2006, 07:15

hefajstos napisał(a):
kraall napisał(a):Mam pytanie, kto organizuje kilkudniowy pobyt w luksusie we Włoszech za jedyne 600 PLN?Chętnie skorzystam.

Opisz ten luksus za 600 zł. :evil:

Myślałem, że przeciętnie inteligentny przyboczny rozumie, co kryje się pod słowem luksus. Twoje pytanie wytrąciło mnie z błogiej niświadomości. Jestem w rozpaczy.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez Demurrer » piątek, 26 maja 2006, 11:18

Easy Rider napisał(a):
Vin napisał(a):No fajnie, ale brakuje w tym składzie prezydenta.
Później będzie odwracał kota ogonem i gadał, że plotki, że coś tam, że wcale nie tak itp itd.
Prezydent powinien być i live powiedzieć wszystkim czy to prawda czy plotka, a jak prawda to dlaczego itp itd.

Święte słowa Vin!
Wysyłałem kilkakrotnie oficjalne zaproszenia dla pana prezydenta. Bez odzewu.

No wybaczcie, ale chyba nie myślcie, że Prezydent zjawi się w programie którego gospodarzem jest Pan Wieczorek. Po tym wszystkim co ten Dziennikarz wypowiedział i wypisał na Prezydenta, to przyjęcie takiego zaproszenia byłoby objawem braku szacunku dla samego siebie. Tak to widzę.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » piątek, 26 maja 2006, 13:44

Demurrer napisał(a):
No wybaczcie, ale chyba nie myślcie, że Prezydent zjawi się w programie którego gospodarzem jest Pan Wieczorek. Po tym wszystkim co ten Dziennikarz wypowiedział i wypisał na Prezydenta, to przyjęcie takiego zaproszenia byłoby objawem braku szacunku dla samego siebie. Tak to widzę.

Polityk powinien sprostać wyzwaniu i stanąć oko w oko z nielubianym dziennikarzem. Szanse są równe.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Demurrer » piątek, 26 maja 2006, 14:06

BLAaa napisał(a):
Demurrer napisał(a):

Polityk powinien sprostać wyzwaniu i stanąć oko w oko z nielubianym dziennikarzem. Szanse są równe.

Sądzę, że sprawy zaszły za daleko, żeby to rozpatrywać w takich kategoriach. Ze strony Dziennkarza to już jest maniakalna nienawiść i to wyrażana na poziomie, którego nawet nie nazwę po imieniu.

Zresztą nie wypowiadam się za Prezydenta. Może inne przesłanki nim kierują w zakresie braku odpowiedzi na zaproszenie do Klinczu.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » piątek, 26 maja 2006, 14:16

Będę sie upierał, że jednak polityk z takim doświadczeniem powinien podejmować wyzwania, nawet jeżeli czuje wyjatkową niechęć do dziennikarza. Ludzie maja prawo do dostępu do informacji, nie ważne jakiej. Jakie byłoby dziennikarstwo, gdyby byli sami grzeczni, ulożeni dziennikarze?
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Demurrer » piątek, 26 maja 2006, 14:23

BLAaa napisał(a):Będę sie upierał, że jednak polityk z takim doświadczeniem powinien podejmować wyzwania, nawet jeżeli czuje wyjatkową niechęć do dziennikarza. Ludzie maja prawo do dostępu do informacji, nie ważne jakiej. Jakie byłoby dziennikarstwo, gdyby byli sami grzeczni, ulożeni dziennikarze?

Ale BLAaa, to nie jest kwestia niegrzecznego dziennikarza, ale prowadzącego osobistą krucjatę i to w sposób który jest chwilami więcej niż żenujący. Zresztą temat jest powszechnie znany i niejednokrotnie wałkowany, szkoda klepania w klawisze, żeby po raz kolejny to rozwijać.

Ponadto po raz kolejny wskazuję, że dzielę się jedynie swoimi domysłami. Nie wiem jaka jest rzeczywista przyczyna braku udziału Prezydenta w Klinczu.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Demurrer » piątek, 26 maja 2006, 14:26

SatH^Raa napisał(a):BLAaa dobrze prawi. Przyjść i zniszczyć, zachowując przy tym twarz. Tak się robi.

Ok, jak uważacie. Nie będę się spierał. Moje zdanie w każdym razie znacie. Szkoda słów na ten temat.

Dla mnie podjęcie rozmowy z kimś takim jest tylko uwiarygodnianiem takiej osoby.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » piątek, 26 maja 2006, 14:34

Twoje zdanie, to Twoje zdanie.

A prezydent pewnie też ma swoje powody. Chociaż szkoda, bo ludzie mogliby zobaczyć go od innej strony. Taka jest formuła programu. I nie wiem, czy zrobiłby lepsze, czy gorsze wrażenie.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez qrczak » piątek, 26 maja 2006, 15:18

Długoimienny napisał(a):
BLAaa napisał(a):Chociaż szkoda, bo ludzie mogliby zobaczyć go od innej strony. Taka jest formuła programu.

Taka? Czyli jaka?

Formuła jest taka, żeby przy każdej okazji dołożyć prezydentowi.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez hefajstos » piątek, 26 maja 2006, 16:15

qrczak napisał(a):
Długoimienny napisał(a):
BLAaa napisał(a):Chociaż szkoda, bo ludzie mogliby zobaczyć go od innej strony. Taka jest formuła programu.

Taka? Czyli jaka?

żonie, synom, córce, zięciowi, psu, zapomniałem o kimś? :evil:
hefajstos
Dyskutant

Postprzez Easy Rider » piątek, 26 maja 2006, 16:22

hefajstos napisał(a):
qrczak napisał(a):
Długoimienny napisał(a):

Taka? Czyli jaka?

żonie, synom, córce, zięciowi, psu, zapomniałem o kimś? :evil:

a jak ! o synowych buehehehe :lol:
Easy Rider
Terminator

Postprzez BLAaa » piątek, 26 maja 2006, 16:44

Długoimienny napisał(a):

Taka? Czyli jaka?

Na lekkim luzie. Kiedy ostatni raz widziałeś wyluzowanego prezydenta w towarzyskiej rozmowie? A przed kamerami?
BLAaa
Uzależniony

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg