Klincz skosi kosmos!!!

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Easy Rider » czwartek, 25 maja 2006, 10:41

Vin napisał(a):No fajnie, ale brakuje w tym składzie prezydenta.
Później będzie odwracał kota ogonem i gadał, że plotki, że coś tam, że wcale nie tak itp itd.
Prezydent powinien być i live powiedzieć wszystkim czy to prawda czy plotka, a jak prawda to dlaczego itp itd.

Święte słowa Vin!
Wysyłałem kilkakrotnie oficjalne zaproszenia dla pana prezydenta. Bez odzewu.
Easy Rider
Terminator

Postprzez Vin » czwartek, 25 maja 2006, 10:47

No to szkoda, bo chyba prezydent jako pierwszy powinien się w tym temacie wypowiedzieć, a nie radni. Właściwie nie wiadomo o co będzie bita piana, bo nie ma potwierdzenia info od prezydenta.
Vin
Uzależniony

Postprzez Easy Rider » czwartek, 25 maja 2006, 13:05

Taaa, ciekawe. Nikt niczego w żart nie obracał, po pierwsze - nie jestem dziennikarzem, po drugie moje programy się ogląda i o to chodzi, po trzecie gdyby cos nie kiwało juz dawno dynastia Bien Cing podała by mnie do sądu.
Długi - może rzeczywiście szykujesz sie na rzecznika prasowego dynastii Bien Cing? ( żart) :D
Easy Rider
Terminator

Postprzez Foreigner » czwartek, 25 maja 2006, 13:10

Sa takie plotki :?:

Nieee chyba niemozliwe.
Foreigner
Weteran

Postprzez j0shu4 » czwartek, 25 maja 2006, 13:11

Easy o ile wiem wykonujesz zawod dziennikarza nie przeginaj :)
j0shu4
Moderator

Postprzez qrczak » czwartek, 25 maja 2006, 13:13

Easy Rider napisał(a):Taaa, ciekawe. Nikt niczego w żart nie obracał, po pierwsze - nie jestem dziennikarzem, po drugie moje programy się ogląda i o to chodzi, po trzecie gdyby cos nie kiwało juz dawno dynastia Bien Cing podała by mnie do sądu.
Długi - może rzeczywiście szykujesz sie na rzecznika prasowego dynastii Bien Cing? ( żart) :D

No i na tym dyskusja powinna się zakończyć. Easy sam się przyznał, że dziennikarzem nie jest, więc może opowiadać plotki i bzdety na antenie. :lol: :lol: :lol:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Easy Rider » czwartek, 25 maja 2006, 13:15

qrczak napisał(a):
Easy Rider napisał(a):Taaa, ciekawe. Nikt niczego w żart nie obracał, po pierwsze - nie jestem dziennikarzem, po drugie moje programy się ogląda i o to chodzi, po trzecie gdyby cos nie kiwało juz dawno dynastia Bien Cing podała by mnie do sądu.

No i na tym dyskusja powinna się zakończyć. Easy sam się przyznał, że dziennikarzem nie jest, więc może opowiadać plotki i bzdety na antenie. :lol: :lol: :lol:

Jam tylko ziarnkiem piasku na pustyni... ( myślałem że potrafisz Kurczaku objąć temat bardziej globalnie)
Easy Rider
Terminator

Postprzez j0shu4 » czwartek, 25 maja 2006, 13:18

qrczak napisał(a):

qrczak kazdy ponosi odpowiedzialnosc za swoje slowa , ponosi ja takze nadawca (po czesci) niezaleznie od tego kto mowi i kim jest , okreslenie nie jestem dziennikarzem nie wnosi tu nic szczegolnego poza faktem usmiechu na wszystkich twarzach :)
j0shu4
Moderator

Postprzez Easy Rider » czwartek, 25 maja 2006, 13:19

j0shu4 napisał(a):Easy o ile wiem wykonujesz zawod dziennikarza nie przeginaj :)

Easy kiedykolwiek przegiął :roll:
ok jestem praktykiem, wkurzają mnie nawiedzeni teoretycy ( oczywiście nie myslę tu o Tobie), a do roboty !!! :lol:
Easy Rider
Terminator

Postprzez qrczak » czwartek, 25 maja 2006, 13:19

Jam tylko ziarnkiem piasku na pustyni... ( myślałem że potrafisz Kurczaku objąć temat bardziej globalnie)

Jakoś nie potrafiłem tym razem. Albo nie rozumuję za dobrze, albo się nie wyspałem.
Ja to odebrałem na zasadzie, że wykonuję jakis zawód, nie mam kierunkowego wykształcenia i jak coś zrobie nie tak to idę do szefa i mu mówię: Ty wiesz co, bujaj się facet przecież ja nie jestem wykwalifikowany i nie jestem wykształcony, zeby robic to i to.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez j0shu4 » czwartek, 25 maja 2006, 13:22

idac tym tropem zlikwidujmy wszystkie gazety lokalne , telewizje i radio
zawsze uwazalem ze jezeli ktos nie wie jak cos ma zrobic niech tego nie robi
lub podda to ocenie przelozonych
j0shu4
Moderator

Postprzez hefajstos » czwartek, 25 maja 2006, 14:49

Easy w swoim zacietrzewieniu i nienawiści posunie się niemal do wszystkiego.Jako dziennikarz przekroczył normy etyki zawodowej ,dobrego smaku,wychowania i po prostu nie dochował zwykłej dziennikarskiej rzetelności.Celowo! ,ale się zagalopował,kora mózgowa mu nie zadziałała.Poniesie tego konsekwencje,mam nadzieję!

Joshu tu nie chodzi o likwidację gazet,telewizji itp.po prostu dziennikarz nie może i nie ma prawa operować rynsztokowym słownictwem,pomawiać ,obrażać,nie wspomnę o obiektywiźmie.Dziennikarzem powinien być w/g mnie ktoś z dużym autorytetem i pomimo poglądów do jakich ma prawo musi być obiektywnym,a w tym przypadku obiektywizmu ten pan ma zero.To zawód dla wykształconych ludzi reprezentujących pewien poziom,a nie zawód dla bezrobotnego,który jest dziennikarzem,bo w szkole średniej,zawodowej należał do koła dziennikarskiego i nic innego nie umie robić.I zadam jeszcze jedno pytanie:Co na to właściciel stacji?powinien zareagować ?
hefajstos
Dyskutant

Postprzez j0shu4 » czwartek, 25 maja 2006, 15:02

wiec tak
ogladalem uwaznie program , owszem easy palnal jak grochem o sciane
pani aleksandra niepotzrebnie sie w to wmieszala , mozna to bylo zalatwic kanalem oficjalnym zwykla wypowiedzia prezydenta na ten temat np. taka jak ukazala sie na antenie radia wczoraj
prezydent wyjasnil dokladnie co i jak i ja te argumentacje przyjmuje
wydaje mi sie ze niepotrzebnie robimy z igly widly
moim zdaniem slusznie ze pojechala z prezydentem i uwazam ze calosc wyjazdu powinna byc pokryta z m.in. z moich podatkow poniewaz dla mnie tak wygladaja standardy dobrego wychowania , prezydent jest osoba reprezentacyjna i jezeli zostaje zaproszony z malzonka to powinien z nia jechac proste
a to ze ktos tam palnal cos bez zastanowienia ot tak zeby cos powiedziec nie jest powodem do wszczynania jakiejs smiesznej wojny wladzy z jednym dziennikarzem bo niby w jakim celu
odpowiadajac na twoje ostatnie pytanie uwazam ze powinien zwrocic uwage na myslenie o tym co sie mowi , to wszystko zadnej afery ani z jednej ani z drugiej strony
nie ma co sie zacietrzewiac i pisze to do kazdej z nich
j0shu4
Moderator

Postprzez hefajstos » czwartek, 25 maja 2006, 15:26

Joshu chyba chciałeś powiedzieć jednego dziennikarza z władzą.
hefajstos
Dyskutant

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg