Kaucz'u - galeria

Malujesz, rysujesz, a może piszesz wiersze? To jest kawałek forum właśnie dla Ciebie - zaprezentuj się. W tym dziale piszemy o wszystkich innych dziedzinach sztuki. O teatrze, malarstwie, poezji, grafice komputerowej, rzeźbie i wszystkich innych sprawach które dotyczą twórczości człowieka i które da się nazwać sztuką.

Postprzez FiDo » poniedziałek, 22 maja 2006, 19:35

143 i 149 najlepsze wg mnie :) uwaga co do 146: dlaczego drzewa sa kolorowe a dom szary? jezeli wykonujesz taki zabieg znaczy, ze chcesz na cos zwrocic uwage. tutaj nie musiales, bo drzewa i tak sa na pierwszym planie :)
FiDo
Arcymistrz

Postprzez FiDo » poniedziałek, 22 maja 2006, 19:53

fotoreporterzy jezdza w najbardziej gorace zakatki swiata po zdjecia, a Ty sie boisz wejsc w inne podworko. shame on you :twisted:
FiDo
Arcymistrz

Postprzez Roman » poniedziałek, 22 maja 2006, 19:58

ale fotoreporterzy dostają za to pieniądze

jak się fotoreporterowi coś stanie, to będzie skandal i święte oburzenie, a przyzwoita redakcja to się nawet wstawi za pracownikiem
a jakby przed kauczem jakiś kretyn chciał bronić dzielki; to tylko by wyszło, że kauczu debil zapuścił się w niebezpieczne rejony i że sam sobie winien
Roman
Mieszka tu

Postprzez FiDo » poniedziałek, 22 maja 2006, 20:17

Roman, ciesze sie, ze mnie uswiadomiles w tej kwestii.
Kolobrzeg to bezpieczne miejsce. wystarczy sie dobrze rozejrzec.
czasem zeby zrobic dobre zdjecie trzeba sie poswiecic :twisted:
FiDo
Arcymistrz

Postprzez FiDo » poniedziałek, 22 maja 2006, 20:26

myslisz, ze dobre zdjecie zalezy od sprzetu? z tego co widze jakosc wyciaga okej.
jaki masz aparat teraz?

lepiej wyciagnij maximum z tego aparatu nim kupisz nowy, lepszy i okaze sie, ze bedzie pozniej lezal na pulce
FiDo
Arcymistrz

Postprzez FiDo » poniedziałek, 22 maja 2006, 21:11

a to zwracam honor. masz racje, automatyka strasznie ogranicza. zmieniaj sprzet zanim z nerwow osiwiejesz:)
FiDo
Arcymistrz

Postprzez FiDo » poniedziałek, 22 maja 2006, 21:17

marko napisał(a):Kauczu Ja teraz kupiłem cyfrowa lustrzankę canona 350 i przechodzę okres kwarantanny - to wydaje mi sie że ostrość zła to czas naświetlania to przesłona to iso i ciężko mi z tym. Odnośnie zdjęć wypowiem sie co do dwóch ostatnich według mnie obok kota za dużo wolnej przestrzeni z jednej strony a 149 dałbym ostrość na pieniądze a dalej głębia ........ale to tylko takie moje nieśmiałe spostrzeżenia od krytyki są fachowcy no nie Fido !

ja tu jestem tylko amatorem co sie uczy tak jak wy :) fachowcem to tu jest Sath i Skawa (co gdzies sie podzial). ale zgadzam sie ze spostrzezeniami co do kompozycji marko
FiDo
Arcymistrz

Postprzez FiDo » wtorek, 23 maja 2006, 10:15

hola, obaj robicie zdjecia zawodowo.
FiDo
Arcymistrz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: inne dziedziny sztuki