Suzy napisał(a):... jeśli ktoś chce uczestniczyć w wizycie Ojca Świętego i jakoś szczególnie to przeżywać to niech sobie wypisze zwolnienie - jedzie na pielgrzymkę lub pali w domu świeczki - jego sprawa... po co odgórnie robić takie cyrki ? państwo podobno "świeckie" powinno być... szkoda gadać...

Suzy napisał(a):... jeśli ktoś chce uczestniczyć w wizycie Ojca Świętego i jakoś szczególnie to przeżywać to niech sobie wypisze zwolnienie - jedzie na pielgrzymkę lub pali w domu świeczki - jego sprawa... po co odgórnie robić takie cyrki ? państwo podobno "świeckie" powinno być... szkoda gadać...
Flo napisał(a):wyjatkowo sie zgadzam
wyjątkowo "ze mna" czy wyjątkowo "zgadzasz" ?
rysio napisał(a):państwo świeckie? a co robi krzyż w sejmie? a o czym mówi umowa konkordatowa?

Długoimienny napisał(a):Na szczęście UMK pracuje normalnie, pomimo, że jest w Toruniu. A Romka pogrzało, co nie jest niespodzianką.
Długoimienny napisał(a):Cieszmy się, że Benek podróżnikiem nie jest i następnym razem przyjedzie tu za 5 lat. Benek albo Ignacjusz.

kurczaczek napisał(a):Jak ta cała polityka mnie denerwuje.![]()
Przez ten dzień "ustawowo wolny" mam kociął na uczelni.
Jedni wykładowcy robia nam jeszcze zaliczenia tego dnia, inni przenosza zajecia na inne dni.
Jakoś specjalnie nie usmiecha mi się wstawać rano na uczelnie na 1,5 h zajęcia a potem czekać dwie godziny na kolejne i znowu czekać 3 godziny na następne.
Przesada. Jesli ktoś chce jechać na tą pielgrzymke, niech jedzie a nie szanowny Pan Giertych dezorganizuje wszystkim czas. W moim przypadku ostatni dzień na uczelni przed sesją.
Paranoja!

Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości