Foreigner napisał(a):Nie mow hop Wald. Nie wszyscy sa uparci jak dziadek i przedkladaja swoja osobe nad wszystkie.
ewe napisał(a):A według mnie największe szanse ma właśnie p. Gromek , i myślę że w ostatniej chwili zrezygnuje dla niego nawet p. Karpiniuk . Ale wiadomo to tylko rozważania o strategii .
Foreigner napisał(a):Na 100% zaciela sie plyta "doradcom" prezydenta ktorzy usilnie mu wmawiaja, ze jest najlepszym kandydatem. W sumie mozna was zrozumiec hefajstos (czy tez gargamel) w koncu boicie sie o swoje stolki i bronicie swojego ukladu.
Nie wygra, co najwyzej radnym zostanie. Ten rok nalezy do PO, PiS-u, a przy sympatiach w mieście może jeszcze SLD i Samoobrona trochę weżmie. Komitety meszkańców i twory osiedlowe nie mają racji bytu.Easy Rider napisał(a):Arturo Dąbkowski ma silną ekipę, wygra jak się to mówi w narzeczu Kikongo w cuglach
ale kraj mamy katolicki. Szamanowie władzy nie mają 
Easy Rider napisał(a):Arturo Dąbkowski ma silną ekipę, wygra jak się to mówi w narzeczu Kikongo w cuglach
Foreigner napisał(a):Wedlug hefajstosa kandydatem PO jest SK, gdyz za nic nie zrezygnuje z startu w wyborach. Pozyjemy zobaczymy. Ja jednak mysle, ze ludzikom w PO ie zaciela sie plyta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości