WYNIKI: "Kołobrzeg 2006 w moim obiektywie"

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez sebamac » środa, 17 maja 2006, 20:45

Bruno napisał(a):Nie skomentuje tego juz w zaden sposob. Niech fakty mowia za siebie.

:lol: :lol: :lol:
sebamac
Dyskutant

Gadu-Gadu: 1889671

Postprzez Flo » środa, 17 maja 2006, 22:36

nikt nie ujmuje nic Tomkowi. Na pewnow ygral zaluzenie, bo jest dobry w tym co robi. No ale...no wlasnie juz przedmowcy wyjasnili
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez FiDo » środa, 17 maja 2006, 23:07

a ja bym chcial zobaczyc zdjecia innych uczestnikow
FiDo
Arcymistrz

Postprzez Vin » środa, 17 maja 2006, 23:16

WZT napisał(a):Zapewne Brunowi chodzilo oto ze "stary kon" wygral z ludzmi co chodza do gimnazjum i do L.O.... moze jakis podzial wiekowy nastepnym razem by sie przydal????

No dokładnie tak jest.....
Faktycznie, szanse były wrównane....
Aż się prosi o podział wiekowy, jakie szanse ma dziecko z facetem po 30, który od kilkunastu lat robi zdjęcia.
Jak tu porównywać takie zdjęcia ...
Niech zrobią konkurs dla dzieci i dla dorosłych.
Vin
Uzależniony

Postprzez Bruno » czwartek, 18 maja 2006, 05:03

WZT napisał(a):Zapewne Brunowi chodzilo oto ze "stary kon" wygral z ludzmi co chodza do gimnazjum i do L.O....

O to akurat mi NIE chodzilo. Pastor bardzo dobrze to ujal.
Bruno
Rycerz forum

Postprzez Flo » czwartek, 18 maja 2006, 07:36

Bruno napisał(a):
WZT napisał(a):Zapewne Brunowi chodzilo oto ze "stary kon" wygral z ludzmi co chodza do gimnazjum i do L.O....

O to akurat mi NIE chodzilo. Pastor bardzo dobrze to ujal.

gorzej jakby nie wygral :twisted:
Flo
Arcymistrz

Postprzez sebamac » czwartek, 18 maja 2006, 08:21

Podzial wiekowy byl i jest widoczny chocby na poprzedniej stronie tego forum. Dla szkol podst, gimn. itd. Zwroccie uwage przy nazwiskach na nazwy szkol. Po drugie serie zdjec danego autora potraktowane zostaly nie jako imie i nazwisko tejze osoby, a jako cyferka, o ktorej decydowala data nadejscia zgloszenia serii zdjec. Analogia do matur, gdzie kody kreskowe. Reasumujac tutaj, aby uniknac kojarzenia nazwisk przez komisje prace opatrzone cyferkami. Prace byly bardzo urozmaicone pod wzgledem artystycznym, zaawansowania i inne. W konkursie mogl wziasc kazdy mieszkaniec KGu, ktory jest osoba uczaca sie, czyli 7latek i 30latek. Zarowno i osoby spoza KGu, ktore ucza sie w ktorejs ze szkol miasta KG. Przeogromny przedzial wiekowy w zwiazku z tym, jak i doswiadczenie fotograficzne. Prace od zdjec z datownikiem, ucietymi obiektami, zla ostroscia po typowo artystyczne. Osoby chetne do obejrzenia prac pozostalych uczestnikow zapraszam w uzgodnionym predzej terminie. Galeria, wystawa zdjec? Czemu nie, pomysl dobry, czekam na propozycje realizacji, tj wydruki, pomieszczenie itp.
PS W dziale na tym forum wrzucaja forumowicze swoje zdjecia, a reszta ocenia. Mozna byloby utworzyc forumowy jakis konkurs na konkretny temat. Wowczas odznacznikiem bylby tu nick z forum.
sebamac
Dyskutant

Gadu-Gadu: 1889671

Postprzez Pigul » czwartek, 18 maja 2006, 09:51

na zajeciach z Sieci w CKU dowiedzialem sie o konkursie jak kazdy uczen tej szkoly (do szkoly chodze juz od 2 lat). Gdyby w informacji o konkursie bylo napisane ze oceniac beda ludzie z PSzM to nigdy bym nie wystartowal. Ale jasno pisze ze zdjecia oceniac beda ludzie nie zwiazani ze szkola, a dokladnie fotograficy kolobrzescy. Dlatego zgodzilem sie wystartowac. I dotyczy to rowniez pisania programu w Delphi, tym razem jednak nie wyslalem na konkurs, poniewaz udalo mi sie stworzyc cos, co otrzymalo status komercyjny (czytac: zostalo sprzedane). W innym wypadku w 100 % zgadzam sie z opinia Leszka, Wieska, Wojtka itd. Zadzwonilem do Pani Dyrektor PSzM Ireny Gajzler z zapytaniem czy brala udział w ocenianiu prac. Otrzymalem informacje ze nawet nie wiedziala ze konkurs został juz rozstrzygniety. A nie mam podstaw nie wierzyc Pani Dyrektor, ktora znam jeszcze z czasow mojej nauki w Liceum Medycznym, czyli od jakiś 21 lat. I jeszcze jedno - konkurs był open i ludzie zglaszajacy sie do konkursu nie wnosili zastrzezen do braku podzialu wiekowego. Wiec teraz to jest nielogiczne. Tak samo moglbym ja sie irytowac ze placac tak samo za szkole nie mam biletow ulgowych jako uczen a inni ktorsy nie skonczyli 25 lat maja nadal takie uprawnienia (a tak samo pracuja jak ja).
Pigul
Twardziel

Postprzez BLAaa » czwartek, 18 maja 2006, 20:52

Nie ma co ograniczać nikomu startu w róznych konkursach.
Cóż robić w tym mieście?
BLAaa
Uzależniony

Postprzez jeepi_srs » czwartek, 18 maja 2006, 22:10

No to z innej beczki. Byl konkurs to i nagrody. Sebamac co Twoj przyjaciel wygral ? 8)
jeepi_srs
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg