Flo napisał(a):Agunia napisał(a):Flo napisał(a):a myslisz ze pracodwacy maja z czego dawac?
właśnie o to chodzi, że mają... ale skąpią strsznie, sama się o tym przekonałam
nie wszyscy, niektorzy po prostu nie maja, trafilas na kogos kto mial a nie dal, dzieki temu jest pewnie bogaty
Agunia napisał(a):Flo napisał(a):Agunia napisał(a):Flo napisał(a):a myslisz ze pracodwacy maja z czego dawac?
właśnie o to chodzi, że mają... ale skąpią strsznie, sama się o tym przekonałam
nie wszyscy, niektorzy po prostu nie maja, trafilas na kogos kto mial a nie dal, dzieki temu jest pewnie bogaty
tylko, że jak się po raz kolejny trafia na podobnego pracodawcę, to chyba to o czymś świadczy
a takich, którzy nie mają i są uczciwi jest coraz mniej... corazwięcej jest takich co wyzyskują, wykorzystują swoich pracowników, a grosz z tego marny
kulA napisał(a):tak samo jest w druga strone, coraz mniej jest uczciwych pracownikow a coraz wiecej kretaczy ktorzy tna na kasie, obijaja sie i kombinuja jakby tu sie nie narobic
Flo napisał(a):naprawde Agunia trzeba zle trafiac, masz po prostu pecha w zyciu no
ja tylko chciałabym, żeby było troszkę lepiej
Agunia napisał(a):Flo napisał(a):naprawde Agunia trzeba zle trafiac, masz po prostu pecha w zyciu no
a czy ja mówię, że mi źle?ja tylko chciałabym, żeby było troszkę lepiej
choć teraz i tak jest już nawet oki...
ale najgorzej to pracować u rodzinki - tacy najbardziej wykorzystują
a myslisz ze pracodwacy maja z czego dawac?
chooper napisał(a):a myslisz ze pracodwacy maja z czego dawac?
to zrozumiale, ze skoro nie bedzie chetnych do pracy - to tzeba place podniesc ...i nie mowcie mi tu, ze w sezonie nie stac kogos na to - bo stac wiekszosc ...skoro sie zatrudnia kogos za 700-1000 zl w przypadku braku chetnych niestety nie ma wyjscia
Flo napisał(a):napisz jaka to praca, to kogos znajdziesz

ale będziesz musiał/a zejść nieco z gwizdka, bo za 1200 nikt Ci nie weźmie tej pracy chyba że menele spod dworca. idą dobre czasy dla fizycznych

rysio napisał(a):Flo napisał(a):napisz jaka to praca, to kogos znajdziesz
do oska79 ja mam inna propozycję: mianowicie napisz ile delikwent zarobi. ale będziesz musiał/a zejść nieco z gwizdka, bo za 1200 nikt Ci nie weźmie tej pracy chyba że menele spod dworca. idą dobre czasy dla fizycznych - nareszcie zostana docenieni, bo jak nie, to prywaciarz albo bedzie sam zasuwał jako kelner, albo nic nie zarobi![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości