Otwarcie lata 2006?

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez ewe » piątek, 12 maja 2006, 09:01

Kasa jest ,tylko czy warto wywalać całą kasę na 1 dużą imprezę , czy może lepiej co tydzień jedna impreza z 1 dobrym wykonawcą ?.
Ale te koszty sceny też nie są małe
ewe
Gwiazdor

Postprzez hefajstos » piątek, 12 maja 2006, 12:45

I jak tu ludziskom dogodzić. :)
hefajstos
Dyskutant

Postprzez Dreams » piątek, 12 maja 2006, 12:54

Proponuje - częściej ale bardziej kameralnie - czyli dla każdego coś dobrego... Ja jestem za AMJ :girl:
Dreams

Postprzez Roman » piątek, 12 maja 2006, 13:28

j0shu4 napisał(a):moze byc i michael jackson zrobimy mu trase koncertowa osemka po uzdrowiskach
a tak na powaznie uwazam ze miasto nie powinno na sile ladowac sie w sztampe typu rodowicz czy mandaryna, jest duzo mozliwosci zorganizowania koncertow innych wykonawcow zwlaszcza ze jest na to kasa

tylko że cały sens tej imprezy, to nie, żeby się ludzie pobawili choć raz w tej naszej dziurze, ale, że telewizja przez jeden dzień w roku (a potem w powtórkach na TV Polonia) pokazywać będzie nasze miasto i to ma niby być promocja
i skoro telewizja chce pokazywać Rodowicz czy Mandarynę, czy De Mono czy Norbiego - to niestety nic nam do tego, bo i tak będzie, jak oni chcą - czyli raczej żadnej alternatywy
a zresztą na forum widać, że ilu ludzi, tyle propozycji - niemal żadnej zgody
Roman
Mieszka tu

Postprzez Tisaja » piątek, 12 maja 2006, 20:45

Patrycja Markowska :spoko: najlepiej gdyby przyjechała z tatą :wink: i Szymon Wydra.... Gardło bym zdarła na amen, gdyby pojawila sie choc jedna z wymienionych gwiazd ... :lol: Nie pogardziłabym tez zespołem Coma.... ale to juz chyba nie jest kaliber na takie imprezy.... :roll:
Tisaja
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 6759706

Postprzez kurczaczek » piątek, 12 maja 2006, 20:53

Patrycja - naprawdę spoko pomysł aczkolwiek jej muzyka jest bardziej do słuchania niż do skakania ;)
Ja z checią w naszym pieknym miasteczku zobaczyłabym Jamala [smilie=whistle.gif]
kurczaczek
Terminator

Gadu-Gadu: 2785812

Postprzez Roman » piątek, 12 maja 2006, 21:02

TISAJA dobrze prawi

Coma i tata Patrycji :P

i jeszcze na przykład... Happysad

pomarzyć zawsze można

*

a może tak Kombii - dla brechu :lol:
Roman
Mieszka tu

Postprzez j0shu4 » piątek, 12 maja 2006, 21:29

przepraszam ale mam odruch wymiotny jak slysze o koncercie bajm,lady pank. maryla rodowicz, ich troje czy norbi , to pojscie na latwizne
sztampa
wydra, goya, perfect itd to jest jakas koncepcja
+ jakas gwiazda typu mattafix czy kate ryan na przyklad
wcale to nie kosztuje wiecej niz kolejny koncert wyzej wymienionych
muzyka pop ok ale z glowa a nie dlatego ze tak jest prosciej
Ostatnio edytowano poniedziałek, 15 maja 2006, 11:07 przez j0shu4, łącznie edytowano 1 raz
j0shu4
Moderator

Postprzez Flo » piątek, 12 maja 2006, 22:51

jakie otwarcie lata? Mohery wprowadza caloroczny zakaz picia alkoholu i zakaz wszelkiej zabawy
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez ewe » poniedziałek, 15 maja 2006, 08:00

Najważniejsze ,aby jak najwięcej ludzi się bawiło i wyniosło miłe wrażenia . Taka impreza to jednak w naszym mieście zawsze duże wydarzenie kulturalne . Publiczność nie jest taka wybredna i jest im raczej obojętne, kto gra .Aby był ktoś znany z TV.A jest tak głośno ,że i tak mało co słychać .
Wolę dużo mniejsze imprezy-koncerty ,ale często .
ewe
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg