Minister Gospodarki Morskiej

To jest kawałek forum dla ludzi którzy mają coś do powiedzenia na tematy polityczne, społeczne czy gospodarcze. Masz ciekawe poglądy, chcesz się podzielić swoimi przemyśleniami, skomentować wydarzenia z kraju lub świata, proszę bardzo...

Postprzez marek » niedziela, 7 maja 2006, 07:11

Achaja napisał(a):... chciałam znleźć to zdjęcie w internecie, ale mi się nie udało, może ktoś z Was potrafi - warto zobaczyć
bardzo proszę Obrazek
http://www.dziennik.pl

--------------------------------
Zgadzam się że, można krytykować do woli nowych wicepremierów - rzecz jasna, jeżeli ktoś ma taką wolę bo dali się poznać przez lata działalności publicznej, ale nowy minister jeszcze nic nie zrobił i nic o nim nie wiadomo. Dajcie mu czas na palnięcie jakiegoś głupstwa :)
To zdjęcie, sprzed 8 lat, to ile on miał wtedy - 20?
Zeman, nigdy w życiu nic głupawego nie zrobiłeś? :wink:
marek
V.I.P

Postprzez Flo » niedziela, 7 maja 2006, 08:24

moze i cos zrobil Zeman, ale nie jest ministrem :)
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Flo » niedziela, 7 maja 2006, 09:28

Achaja napisał(a):
pastor napisał(a):A mi sie przypomina pewna sytuacja z filmu "Kariera Nikosia Dyzmy" ... jak "panowie ministrowie" opowiadali jak wymieniali sie stolkami i od czego sa "fachury" ... a po co ma wiedziec co i jak? Wazne, ze jest...

Achaja ... kiedys byl pan minister na okladce jesli sie nie myle "Polityki", stal razem z kolegami... :twisted: :twisted: :twisted:

właśnie o tym pisałam, a Marek zamieścił - ja jestem tym przerażona, nie mówiąc już nawet o niekompetencji, rybakom nie jest lekko, a teraz niech Bóg ma ich w swojej opiece...

przeszlosc trzeba zostawic w spokoju, liczy sie to co teraz robi, a na bank sie zblazni
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez marek » niedziela, 7 maja 2006, 09:54

Flo napisał(a):
Achaja napisał(a):
pastor napisał(a):A mi sie przypomina pewna sytuacja z filmu "Kariera Nikosia Dyzmy" ... jak "panowie ministrowie" opowiadali jak wymieniali sie stolkami i od czego sa "fachury" ... a po co ma wiedziec co i jak? Wazne, ze jest...

Achaja ... kiedys byl pan minister na okladce jesli sie nie myle "Polityki", stal razem z kolegami... :twisted: :twisted: :twisted:

właśnie o tym pisałam, a Marek zamieścił - ja jestem tym przerażona, nie mówiąc już nawet o niekompetencji, rybakom nie jest lekko, a teraz niech Bóg ma ich w swojej opiece...

przeszlosc trzeba zostawic w spokoju, liczy sie to co teraz robi, a na bank sie zblazni
sęk w tym że jeszcze nic nie zrobił
marek
V.I.P

Postprzez qrczak » niedziela, 7 maja 2006, 12:52

Np: porównaj kogos z dawnych struktur SOLIDARNOŚCI , KOR'u itp. Ci wielcy ludzie popełnili według prawa przestępstwa zagrożone nawet śmiercią a jednak my ich oceniamy jak bohaterów . Lepper przestępstwa były zagrożone max kilkoma latami a walczył on także w sprawie pokrzywdzonych.

Bolesne porównanie (dla mnie przynajmniej). Jak to przeczytałem to spadłem z krzesła, a podnosząc się uderzyłem się głową w blat biurka. Później ręce mi opadły.
Popatrz jakiego rodzaju przestępstwa "popełniali" KOR - owcy, a jakie Lepper.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Demurrer » niedziela, 7 maja 2006, 21:55

Gośc jest konkretny i rozsądny. (wiem z pewnego źródła :wink: ) Wykształcenie też ok. Ale na gospodarce morskiej to rzeczywiście się nie zna.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez ewe » poniedziałek, 8 maja 2006, 09:59

QURCZAK no powiedz jakie to przestępstwa popełnił Lepper ?
ewe
Gwiazdor

Postprzez j0shu4 » poniedziałek, 8 maja 2006, 10:01

przypominam ze temat dotyczy ministra gospodarki morskiej
nie andrzeja leppera
j0shu4
Moderator

Postprzez wredniak » poniedziałek, 8 maja 2006, 12:54

Demurrer,wlasnie widac na zdjeciu jak konkretny i rozsadny jest ten gosc.
Moze ministrami uczynimy naszych mafiozo,beda bardziej konkretni i skuteczni. :!:
wredniak
Ważniak

Postprzez Demurrer » poniedziałek, 8 maja 2006, 13:08

wredniak napisał(a):Demurrer,wlasnie widac na zdjeciu jak konkretny i rozsadny jest ten gosc.
Moze ministrami uczynimy naszych mafiozo,beda bardziej konkretni i skuteczni. :!:

Wyluzuj. Ile on miał wtedy lat. Na meczu nigdy nie byłeś?

W sumie nie chcę go bronić, bo nic mi do niego, ale tak się po prostu składa, że mój bliski znajomy razem z nim studiował i świetnie go zna. Mam więc info z pierwszej ręki od osoby którą darzę dużym zaufaniem. Wiem więc że Wiechecki dużo się uczył i był spoko kumplem i w tematach i dyskusjach politycznych wykazywał duży umiar i rozsądek (w większości spraw). Blisko, a zostałby sędzią w Sądzie w Szczecinie. I co ? Wtedy też byś podważał jego kompetencje tylko dlatego, że jak był w liceum to mu fotkę zrobiono jak na mecz jechał?

Rozsądnym natomiast zarzutem jest okoliczność, że się nie zna na gospodarce morskiej.
Demurrer
Gwiazdor

Re: Minister Gospodarki Morskiej

Postprzez Wald » poniedziałek, 8 maja 2006, 16:52

j0shu4 napisał(a):jakos nie moge sie doszukac zadnych powiazan oprocz tego ze mieszkajac w szczecinie pewnie widzial w porcie statki
jezeli sie myle prosze mnie wyprostowac
zahartowany w bojach wojownik mlodziezy wszechpolskiej ministrem ?
przeciez to wiekszy folklor niz teki leppera i giertycha, moim zdaniem to dopiero ewenement
juz doszukano sie jego zdjecia na okladce polityki sprzed 8 lat ilustrujacego artykul "liga chuliganow" :)
no chyba ze sie myle .....

W obecnym rządzie jest wielu podobnie "kompetentnych" ministrów...
Wald
V.I.P

Gadu-Gadu: 526856

Postprzez wredniak » poniedziałek, 8 maja 2006, 17:45

Wyobraz sobie Demurrer,ze w przeciwienstwie do tego osobnika nie zachowywalem sie jak bandzior. Wyjazd na mecz usprawiedliwieniem bandytyzmu. :!: Masz ciekawa mentalnosc.
Osobnik w jego wieku powinien odrozniac dobro od zla. Jesli tego nie potrafi to znaczy,ze ma cos z glowa.
Mowisz o sadzie i sedziach.
Pewna pani w naszym regionie wydawala wyroki w sprawach np. o kradziez pomimo,ze sama byla przylapywana na kradziezach w sklepach.
Taki jest nasz wymiar sprawiedliwosci.Nie wolno podwazyc kompetencji sędziego. Zgadzasz sie z tym ?Bo ja tego nie akceptuje.
wredniak
Ważniak

Postprzez Demurrer » poniedziałek, 8 maja 2006, 18:52

wredniak napisał(a):Wyobraz sobie Demurrer,ze w przeciwienstwie do tego osobnika nie zachowywalem sie jak bandzior. Wyjazd na mecz usprawiedliwieniem bandytyzmu. .

Skąd wiesz, że zachowywał się jak bandzior? Byłeś tam z nim? Ze zdjęcia wywodzisz takie wnioski? Ciekawe.
Demurrer
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze