Matura 2006

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Roman » piątek, 5 maja 2006, 17:38

angielski - pełen emocji

dobrze, że to było w "Węglu brunatnym", a nie w "Gazie ziemnym" - zawsze lepiej jechać do "węgla" niż do "gazu"

z tymi grupami to tak porobili, że ciężko było się porozumieć w przerwie nawet

napisałem że na obozie w Trzebiatowie poznałem Jerzego Dudka
te limity trochę lipne

w porównaniu z próbną to II arkusz był banalny

tyle
trudno się skupić, bo to jednak spory maraton
nieco za długo

mnie osobiście wkurzało długie pauzy między zadaniami w listeningach - i ten lektor monotonnie czytający polecenie, choć go nikt o to nie prosi
Roman
Mieszka tu

Postprzez minas » piątek, 5 maja 2006, 17:50

jak dla mnie to krzesła byly wygodne ale tylko na początku.
masakra siedzieć tam tyle godzin, wegiel miał świetne nagłośnienie trzeba przyznać
sluchalo sie wspaniale,
lekkie zdziwienie miałam gdy dowiedzialam sie ze byly rózne wersje bo tego sie chyba nikt nie spodziewał, teraz juz wiadomo że jeśli ściągał to popłynął.
nie było tak strasznie jak na róbnej, mam wrażenie że próbna była wiele trudniejsze przynajmniej 2 arkusz listening. czuje sie raczej dobrze,

teraz do 16 wolne :P
minas
Ważniak

Gadu-Gadu: 2285712

Postprzez Roman » piątek, 5 maja 2006, 17:56

wygodne krzesła? mnie plecy na III arkuszu bolały :P
Roman
Mieszka tu

Postprzez kulA » piątek, 5 maja 2006, 19:10

ptaku powiem ci ze ja na matmie na studiach mialem objetosciowo mniej wiecej taki sam material jak na maturze, tylko ze przed matura mialem 4 lata na nauczenie sie go a na studiach jeden semestrl, szczerze to bym wolal mature pisac niz ta sesje ktora jest przedemna :cry: :cry:
kulA
Rycerz forum

Postprzez Sidney » piątek, 5 maja 2006, 19:22

kulA napisał(a):ptaku powiem ci ze ja na matmie na studiach mialem objetosciowo mniej wiecej taki sam material jak na maturze, tylko ze przed matura mialem 4 lata na nauczenie sie go a na studiach jeden semestrl, szczerze to bym wolal mature pisac niz ta sesje ktora jest przedemna :cry: :cry:

to sie ciesz, ze tylko jeden semestr miales matme, ja mialem matme przez dwa semestry i egzamin z calego roku :)

jak bedziesz mial statystyke matematyczna to wtedy zobaczysz jaka bedzie jazda :) tam to dopiero sa ekstra zadanka :wink:
Sidney
Rozgrzewa się

Postprzez Sędzia Czesław » piątek, 5 maja 2006, 19:28

A jak było z czasem? Bo tym nas najbardziej polonistka prześladuje. Czy na maturze z polaka starczyło Wam czasu na wszystko?
Sędzia Czesław
Ważniak

Gadu-Gadu: 6008002

Postprzez kulA » piątek, 5 maja 2006, 19:50

Sidney napisał(a):
kulA napisał(a):ptaku powiem ci ze ja na matmie na studiach mialem objetosciowo mniej wiecej taki sam material jak na maturze, tylko ze przed matura mialem 4 lata na nauczenie sie go a na studiach jeden semestrl, szczerze to bym wolal mature pisac niz ta sesje ktora jest przedemna :cry: :cry:

to sie ciesz, ze tylko jeden semestr miales matme, ja mialem matme przez dwa semestry i egzamin z calego roku :)

jak bedziesz mial statystyke matematyczna to wtedy zobaczysz jaka bedzie jazda :) tam to dopiero sa ekstra zadanka :wink:

mialem dwa semestry i po kazdym egzamin, a statystyki chyba raczej miec nie bede, jakos mi nie pasuje do mojego kierunku, zreszta nie widzialem jej w programie
kulA
Rycerz forum

Postprzez Sidney » piątek, 5 maja 2006, 20:05

kulA napisał(a):mialem dwa semestry i po kazdym egzamin, a statystyki chyba raczej miec nie bede, jakos mi nie pasuje do mojego kierunku, zreszta nie widzialem jej w programie

hmm, egzamin konczy przedmiot, wiec nie mogles miec dwa razy egzaminu z jednego przedmiotu :wink:
Sidney
Rozgrzewa się

Postprzez kulA » piątek, 5 maja 2006, 20:26

Sidney napisał(a):
kulA napisał(a):mialem dwa semestry i po kazdym egzamin, a statystyki chyba raczej miec nie bede, jakos mi nie pasuje do mojego kierunku, zreszta nie widzialem jej w programie

hmm, egzamin konczy przedmiot, wiec nie mogles miec dwa razy egzaminu z jednego przedmiotu :wink:

i tu sie mylisz, bo mam tak czesto, robia taki myk ze jest Matematyka I oraz Matematyka II, tak samo mam m.in. z ukladami analogowymi
kulA
Rycerz forum

Postprzez Mariol » piątek, 5 maja 2006, 21:24

Emi, Groszeq... i inni dziś męczący ten niezrozumiały dla mnie język... wierzę w to ze wam się powiodło...

Groszeq... jak to?? nie mieliście opowiadania...?? To może znaczyć, że ja też nie będę mieć opowiadania...?? MAsakra... :P
Mariol

Postprzez redlovebloodgirl » piątek, 5 maja 2006, 21:30

ja na brak opowiadania nie narzekalam....fajnie sie pisalo o malzenstwach :oops: :lol:

hehe a byl ktos na onecie? :) jak czytam pewne komentarze to nie wiem czy sie smiac czy plakac-niektorym grupy zrobily niezle zamieszanie :P
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Postprzez Sidney » sobota, 6 maja 2006, 06:45

kulA napisał(a):i tu sie mylisz, bo mam tak czesto, robia taki myk ze jest Matematyka I oraz Matematyka II, tak samo mam m.in. z ukladami analogowymi

to niezle kombinuja :wink:
Sidney
Rozgrzewa się

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark