Absolutorium dla prezydenta

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Foreigner » piątek, 5 maja 2006, 10:48

hefajstos napisał(a):No więc dokładnie o to idzie ,a mianowicie o inwestycje.To rozumie nawet uczeń szkoły policealnej o kierunku ekonomicznym(niestety nie każdy polityk i długo nie trzeba szukać)Prezydent tak przekonstruował budżet,że na inwestycje(ławeczki,ulice,chodniki itp.)są przekazywane olbrzymie środki finansowe, w tym także z unii europejskiej.
Argumentacja niektórych osób -HB nie bo nie,albo ,że jest zbyt długo prezydentem jest bazpodstawna ,to wręcz histeria.

Powiedz mi gdzie te inwestycje przez te 3 lata wstecz :?:

No widac ty rozumiesz bardzo dobrze naszego prezydenta i jego obietnice (nam tez obiecywal a nic z tego nie dostalismy co u HB akurat jest normalne). Pewnie skonczyles ta szkole o kierunku ekonomicznym. Skoro tak to przedstaw mi wybitne osiagniecia pana prezydenta przez jego ostatnia kadencje.
Foreigner
Weteran

Postprzez hefajstos » piątek, 5 maja 2006, 11:53

Foreigner napisał(a):
hefajstos napisał(a):No więc dokładnie o to idzie ,a mianowicie o inwestycje.To rozumie nawet uczeń szkoły policealnej o kierunku ekonomicznym(niestety nie każdy polityk i długo nie trzeba szukać)Prezydent tak przekonstruował budżet,że na inwestycje(ławeczki,ulice,chodniki itp.)są przekazywane olbrzymie środki finansowe, w tym także z unii europejskiej.
Argumentacja niektórych osób -HB nie bo nie,albo ,że jest zbyt długo prezydentem jest bazpodstawna ,to wręcz histeria.

Powiedz mi gdzie te inwestycje przez te 3 lata wstecz :?:

No widac ty rozumiesz bardzo dobrze naszego prezydenta i jego obietnice (nam tez obiecywal a nic z tego nie dostalismy co u HB akurat jest normalne). Pewnie skonczyles ta szkole o kierunku ekonomicznym. Skoro tak to przedstaw mi wybitne osiagniecia pana prezydenta przez jego ostatnia kadencje.

Co Ty Foreigner z więzienia piszesz?
hefajstos
Dyskutant

Postprzez Foreigner » piątek, 5 maja 2006, 12:27

Trzeba bylo nie blokowac gargamela bo teraz sobie nickow nazaklada i bedzie jeszcze wiekszy balagan niz jest.

Nie pisze z wiezienia i nigdy w nim nie bylem. Cos insynuujesz :?: Jezeli tak to sobie wypraszam.

Powtarzajac po tobie. Co gargamel z wiezienia piszesz :?:
Foreigner
Weteran

Postprzez hefajstos » piątek, 5 maja 2006, 12:37

To taka przenośnia 4eigner.Pytasz o inwestycje z ostatnich 3 lat,a wystarczy przespacerować się po mieście i chcieć je widzieć młody demokrato.

Czy możesz się ode mnie odgargamelić.
hefajstos
Dyskutant

Postprzez Foreigner » piątek, 5 maja 2006, 14:47

oczywiscie, a wszystkie uzgodnione z Radami Osiedli. teraz to mnie rozbawiles :lol:

Co ty z tymi Mlodymi Demokratami :?: To ze mam liberalne poglady nie szereguje mnie z Mlodymi ludzmi :D Liberalizm to domena ludzi o szerszych horyzontach niz twoje. Niestety.
Foreigner
Weteran

Postprzez hefajstos » piątek, 5 maja 2006, 15:19

Należysz do stowarzyszenia Młodzi Demokraci-czyli do bojówki-młodzieżówki PO-tak mi to się zaczyna układać.Twoja rola tu jest już wszystkim znana-warczeć na poczynania prezydenta,bez względu na stan faktyczny.

Sam czuję się młody i to czy ktoś jest starszy czy młodszy nie ma znaczenia.To slogan rozpowszechniany przez młodych Demokratów nie mający nic wspólnego z rzeczywistością.Wstydzisz się przynależności?
hefajstos
Dyskutant

Postprzez Foreigner » piątek, 5 maja 2006, 15:26

Ciekawych rzeczy sie o sobie dowiaduje :lol:

Z tego co widze twoja rola gargamelu jest tutaj najezdzac na wszystkich ktorzy mysla inaczej niz twoj kochany pryncypal :]

Nalezysz do bojowki HB :?: :?:

Heh zaprawde ciekawe sa wnioski ludzi prezydenta :lol:
Ostatnio edytowano piątek, 5 maja 2006, 15:38 przez Foreigner, łącznie edytowano 1 raz
Foreigner
Weteran

Postprzez hefajstos » piątek, 5 maja 2006, 15:41

Nic podobnego Foreigner.Szanuję poglądy i opinie innych osób i proszę nie wygłaszaj takich opinii na mój temat.
hefajstos
Dyskutant

Postprzez Foreigner » piątek, 5 maja 2006, 15:45

Jezeli ci obrazilem to przepraszam, niemniej jednak moj post byl tylko odpowiedzia na twoje insynuacje dotyczace mojej osoby. Nie naleze do zadnych bojowek. Kiedys bylem w armii ale to juz inna sprawa :]

Mysle, ze w niektroych postach dalismy poniesc sie emocjom.

Naleze do opozycji obecnego prezydenta i go krytykuje, takie moje prawo. Ty hefajstosie masz prawo go bonic w koncu dla niego pracujesz. Niestety czasem argumenty jakie przytaczasz sa nie do zaakceptowania (moja subiektywna opinia).
Foreigner
Weteran

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg