Pomysl jak tam bedzie asfalt. W umie to nieciezko sobie wyobrazic co sie bedzie w nocy dzialo. Moze puscmy obwodnice przez srodek ogrodow najlepiej dwupasmowa pod klatkami blokow. Pomyslcie troche. Zanim sie wypowiecie zbadajcie tez sytuacje, bo jestem na 100% przekonany, ze 99% z was tam nawet nie zajrzala i nie rozpoznala sytuacji. Mowie wam to sie zle skonczy 

Foreigner napisał(a):Sluchaj "alter ego" nie jestem za progami spowalniajacymi na wjezdzie do miasta bo to glupota. Tak jak pisal dlugoimienny beda tylko bardziej spktakularne wypadki. Ulica kossaka jest jednak droga osiedlowa co by o niej nie mowic i chodza tam zwierzeta, dzieci. Tylko dlatego, ze ktos stwierdzil ze ma to byc obwodnica dojdzie tam predzej czy pozniej do tragedii badz niebezpieczngo wypadku. Progi tam sa wskazane gdyz jak yla tam zuzlowka to mlodzi ludzie urzadzali tam wtedy wyscigi na 1/4 mili. Na zuzluPomysl jak tam bedzie asfalt. W umie to nieciezko sobie wyobrazic co sie bedzie w nocy dzialo. Moze puscmy obwodnice przez srodek ogrodow najlepiej dwupasmowa pod klatkami blokow. Pomyslcie troche. Zanim sie wypowiecie zbadajcie tez sytuacje, bo jestem na 100% przekonany, ze 99% z was tam nawet nie zajrzala i nie rozpoznala sytuacji. Mowie wam to sie zle skonczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości