... no i bez moich "babskich kompanów" raczej ciężko planować takie wyjście... no i pewnie by mi zimno było... bo ja już stara jestem... reumatyzm... i takie tam 
Suzy napisał(a):... niestety w czwartek na 7.15 do pracy... no i bez moich "babskich kompanów" raczej ciężko planować takie wyjście... no i pewnie by mi zimno było... bo ja już stara jestem... reumatyzm... i takie tam

Flo napisał(a):Suzy napisał(a):... niestety w czwartek na 7.15 do pracy... no i bez moich "babskich kompanów" raczej ciężko planować takie wyjście... no i pewnie by mi zimno było... bo ja już stara jestem... reumatyzm... i takie tam
kobiety potrafia tylko narzekac, ja mam jutro egzamin na prawko a nie odmowie sobie alkoholu
jestem pod wrażeniem

Suzy napisał(a):Flo napisał(a):Suzy napisał(a):... niestety w czwartek na 7.15 do pracy... no i bez moich "babskich kompanów" raczej ciężko planować takie wyjście... no i pewnie by mi zimno było... bo ja już stara jestem... reumatyzm... i takie tam
kobiety potrafia tylko narzekac, ja mam jutro egzamin na prawko a nie odmowie sobie alkoholu
ale z Ciebie "prowodyr imprezowy"jestem pod wrażeniem
co się odwlecze to nie uciecze - jeszcze będzie okazja... zresztą w tak krótkim czasie aż dwa wyjścia do osób których kompletnie nie znam to dla takiej nieśmiałej osóbki jak ja i tak traumatyczne przeżycie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 3 gości