DeeJay napisał(a):Kołobrzeg. Nadzór budowlany sprawdza budowę przy ul. Spacerowej
Rezydencja pod lupą
50 tysięcy złotych kary ma zapłacić firma PBI Kornas za użytkowanie bez zgody apartamentowca przy ul. Spacerowej w Kołobrzegu. Powiatowy Inspektor Nadzoru Budowlanego chce też, by wojewoda zbadał wydane pozwolenie na budowę.
sam w swieta widzialem jakas rodzinke smazaca sie na balkonie na lezaczkach, [beeep] wszedzie klamstwo , na kazdym kroku, 50 tys to smieszna suma, a co jesli wydanie zgody bylo niesluszne ? zburza czy kaza zaplacic kolejne 50 tys ? smiech ...
Przedstawiony tu projekt Kalmaru też w mojej ocenie jest okropny(tak na marginesie orientuje się ktoś dlaczego wycięto przy nim te drzewa?).
mam pytanie.
kALiNeK napisał(a):a czemu mi sie wydaje ze ty znowu sie czegos czepiasz?? to nie jest zadna forma reklamy tylko to sa informacje dotyczace inwestycji prowadzonych w Kołobrzegu, możesz tą informacje przeczytać w moim 1 poscie w tym temacie na 1 stronie!!BLAaa napisał(a):kalinku, dlaczego mi się wydaje, że uprawiasz tu jakąs forme reklamy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości