PIOTRGAN napisał(a):Czy gdzieś w internecie można zobaczyć podgląd z monitoringu miasta
a dwa, to

Mafi napisał(a):[center]***[/center]
A mnie się ten pomysł wcale nie podoba, szczególnie, że kamerka jest też na Starówce,
czułabym się pod obserwacją- wcale nie chcę żeby mnie ktoś oglądał to raza dwa, to
mogłoby być dość niebezpieczne...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i się cieszę, że nie ma możliwości oglądania czegoś takiego![]()
![]()

DeeJay napisał(a):z urzedu miasta chociaz na ratusz albo plac ratuszowy albo ten parczek przed urzedem mogla by stac kamerka i widac by bylo co sie dzieje

Mafi napisał(a):[center]***[/center]
A mnie się ten pomysł wcale nie podoba, szczególnie, że kamerka jest też na Starówce,
czułabym się pod obserwacją- wcale nie chcę żeby mnie ktoś oglądał to raza dwa, to
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Wald napisał(a):Mafi napisał(a):[center]***[/center]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wydawało mi się, że kamer boją się tylko ci, którzy maja coś na sumieniu. A już bać się kamerki internetowej pokazującej na żywo obraz dla ciekawych, to juz paranoja.
no proszę Cię... chyba lekka nadinterpretacja moich słów
Mnie się ten pomysł średnio podoba więc to napisałam, nie widzę w tym nic złego...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości