Sędzia Czesław napisał(a):Ale stanowczo za słabe, teraz te beznadziejne syntetyki robią.....
Zawsze je można przejechać lakierem do podłogi będą silniejsze...
W sumie lepsze to niż ołówki...

Mariol napisał(a):Sędzia Czesław napisał(a):Ale stanowczo za słabe, teraz te beznadziejne syntetyki robią.....
Zawsze je można przejechać lakierem do podłogi będą silniejsze...![]()
widac ze sie ciesza ze odchodzimy...zreszta nie bede kryc-ja troche tez 
Olcia napisał(a):Sędzia Czesław napisał(a):Ale stanowczo za słabe, teraz te beznadziejne syntetyki robią.....ja bym im kupiła ..ee.. hm.. kwiatka...?

redlovebloodgirl napisał(a):Mariol napisał(a):Sędzia Czesław napisał(a):Ale stanowczo za słabe, teraz te beznadziejne syntetyki robią.....
Zawsze je można przejechać lakierem do podłogi będą silniejsze...![]()
nie olowek a dlugopis..i to czarny-jak na znak zalobywidac ze sie ciesza ze odchodzimy...zreszta nie bede kryc-ja troche tez

Sędzia Czesław napisał(a):A słyszelicie taką plotę jaką rozsiała pewna profesor, że od przyszłego roku mamy obowiązkowo chodzić w koszulkach kopernika?
nie ma szans 
Sędzia Czesław napisał(a):A słyszelicie taką plotę jaką rozsiała pewna profesor, że od przyszłego roku mamy obowiązkowo chodzić w koszulkach kopernika?
To byłby wielki upadek tej szkoły! Żadnych mundurków, żadnych indentyfikatorów ... a już koszulki to najbardziej rozbrajający pomysł jaki kiedykolwiek mógł się pojawić. Jak dobrze, że ja już jestem na studiach, bo widzę, że 'załodze' Kopernika się nudzić zaczyna ....... dobrze, że to tylko 'plotka' 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości