Brak mi słów odnośnie kretyństwa i pseudo brawury osób prowadzących pojazdy mechaniczne nie tylko na dwóch kółkach, ale i tych czterech, niedawno droga Siemyśl – Trzynik aż przykro trzy drzewa pod rząd obdarte z kory dwie młode niewinne osoby nie żyją, teraz ten wypadek i kolejna bezmyślna niezawiniona śmierć - wiec sezon się zaczyna i zbiera żniwo. Rewelacja jak tak dalej będzie na naszych dziurawych drogach że troszkę % „policjanci nie lekarze [...] balon tego nie wykaże” i do przodu ile fabryka dała na swoich pięknych stalowych rumakach, bądź tiuningowanych, uchronionych przez recyklingiem autkach za zachodniej granicy
To naprawdę będzie rewelacyjnie tak sobie myślę, że Niemcy oddają autka a specjalnością Polaków będzie oddawanie narządów w zakonserwowanym stanie …. Super w czymś musimy prowadzić pośród krajów UE
Zabierać prawo jazdy na całe życie jak ma czelność wsiąść i prowadzić pod wpływem %
Karać za poważne naruszenia przepisów (wyprzedzanie na przejściu dla pieszych oraz przekraczanie prędkości) cóż innej rady nie ma na tych samobójców i bandytów.
Miasto też mogłoby postawić trochę więcej trójkolorowych lampek przy drodze w pierwszej kolejności polecam właśnie owe skrzyżowanie koło plusa oraz kolejne Solna – Portowa też rewelacja
PS sprostowanie nie wyrażam opinii ze w sytuacji nr1 bądź nr2 ktoś był pod wpływem % bo tego nie wiem ale, lecz to nagminne zjawisko - faktem jest to ze ktoś przez głupotę czyjąś nie żyje