Konferencja ws bezpieczeństwa

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez qrczak » czwartek, 20 kwi 2006, 19:54

BLAaa napisał(a):Prezydent tez gada i gada, czasami nawet bez sensu...

Każdy czasem gada bez sensu: prezydent, radni, posłowie.
Wydaje mi się, że robienie wielkiego halo z powodu absencji prezydenta jest przejawem kampanii wyborczej, zresztą tylko Łukasz płacze z tego powodu, a jak wiadomo jest on związany z prawie posłem.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Foreigner » piątek, 21 kwi 2006, 06:06

Mysle, ze skoro prezydent tyle pial o tym zajsciu to przyjsc powinien i nie tylko Łukasz nad tym ubolewa. Z tego co wiem jest on zwiazany z poslem na sejm RP a nie prawie poslem. To tak samo qrczak jakbym powiedzial, ze jestes prawie czlowiekiem. Nie sadzisz??
Foreigner
Weteran

Postprzez qrczak » piątek, 21 kwi 2006, 07:45

Foreigner napisał(a):Mysle, ze skoro prezydent tyle pial o tym zajsciu to przyjsc powinien i nie tylko Łukasz nad tym ubolewa. Z tego co wiem jest on zwiazany z poslem na sejm RP a nie prawie poslem. To tak samo qrczak jakbym powiedzial, ze jestes prawie czlowiekiem. Nie sadzisz??

Dla mnie jest on prawie posłem bo już myślami chyba siedzi na fotelu prezydenta miasta, więc niech się zdecyduje kim chce być, bo może się okazać że po paru miesiącach bycia prezydentem zachce być prezesem związku pszczelarzy.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Foreigner » piątek, 21 kwi 2006, 08:07

Qrczak mysle, ze za duzo nasluchales sie wypowiedzi radnego Ulana w radiu gdzie oglosil on, ze SK wystartuje na prezydenta miasta (powolujac sie na swoje "pewne" zrodla w PO):] Moim skromnym zdaniem, jezeli ktos ma powstrzymac pana HB przed objeciem fotela na kolejna kadencje (co byloby katastrofa), to powinien to zrobic. Niewazne czy jest poslem czy senatorem czy kimkolwiek innym. Zreszta to nie SK upiera sie przy swojej kandydaturze tylko pan HB ktory chce zostac prezydentem z prostego powodu. Brakuje mu do emerytury i zrobi wszystko zeby fotel zdobyc. On ma w powazaniu mieszkancow (moja prywatna opinia). Tak wiec wole prawie posla jako prezydenta miasta niz pana HB ktory dosc juz w tym swoim zyciu rzeczy zepsul.
Foreigner
Weteran

Postprzez ewe » piątek, 21 kwi 2006, 09:34

Po co tak bezmyślnie i histerycznie nakręcacie się przeciw obecnemu prezydentowi.
Te wypowiedzi "ktos ma powstrzymac pana HB przed objeciem fotela "
" niz pana HB ktory .....rzeczy zepsul."
to robienie ludziom wody z mózgu. Czemu po prostu nie powiecie -to zrobił źle ,to też nie tak ....itd . wypunktować . Wszyscy tacy mądrzy .Niektórzyz piszących tu na urzędniczych lub politycznych stanowiskach , a każdy tylko cos tam klepie i sugeruje ,że cos tam jest źle, że taka tragedia . Powiedzcie jasno , co ? Bo ja np: nie wiem . Zmieńcie moje zdanie i podajcie fakty . Ja widzę ,że ten facet inwestuje i rozwija to miasto . A żeby wyjąć -to trzeba najpierw włożyć . I panowie powinni o tym wiedzieć najlepiej . :D
Zaznaczę tylko ,że jest mi obojętnie czy będzie rządził SK czy HB .
ewe
Gwiazdor

Postprzez hefajstos » piątek, 21 kwi 2006, 14:37

No więc dobrze,może wymienisz Foreigner jako wybitny znawca dokonania pana posła i pana prezydenta.Podpisuję się pod tym co napisała ewe obiema rękoma.
hefajstos
Dyskutant

Postprzez Foreigner » piątek, 21 kwi 2006, 17:05

podpisuje sie pod twoim postem Piter. Hefajstos ciekawe masz ip :]
Foreigner
Weteran

Postprzez hefajstos » piątek, 21 kwi 2006, 17:46

Nawet tak olbrzymi autorytet jak Jan paweł II nie był w stanie powstrzymać nagannych przyzwyczajeń kibiców,wybitny bramkarz Tomaszewskii wiele innych także wybitnych postaci,a jakieś stowarzyszenie bawiące się w politykę ma to zrobić.Szkoda czasu.
hefajstos
Dyskutant

Postprzez padalec » piątek, 21 kwi 2006, 20:47

piter_Radzikowo napisał(a):nasze Stowarzyszenie nie bawi sie w polityke!!!

a szkoda czasu to chyba raczej na czytanie TWoich postow...

A w co siem bawi wasze Stowarzyszenie. W męskie zabawy?
padalec
Dyskutant

Postprzez ewe » sobota, 22 kwi 2006, 06:48

Widać było słabe zainteresowanie niektórych uczestników dyskusji ,więc nie sądzę aby rozwiązania na tym poziomie coś zmieniły . Pewne zachowania i fakty zostały tylko zdefiniowane ale to chyba dobrze,że zaczyna ktos o tym rozmawiać .
Bez kamer skierowanych stale na widownię i zdecydowanych zachowań ,nawet brutalnych ochrony ,wyciągania w trakcie meczu "zadymiarzy" ,współdziałania z innymi klubami ,pomocy Policji w karaniu winnych i rozpatrywania przez sąd w trybie nawet 12 godz. nie ma co marzyc o ukróceniu zachowań pseudokibiców.
Tak wię potrzebny tu jest program walki z tym zjawiskiem w skali kraju lub przynajmniej kilku sąsiednich województw
ewe
Gwiazdor

Postprzez hefajstos » sobota, 22 kwi 2006, 10:39

Miałem na myśli młodych demokratów. :)
Aby na stadionach zapanowł ład potrzebne są konkretne działania.Zakaz wstępu dla huliganów,zakaz wnoszenia alkoholu,legitymowanie itp. a, nie jakieś bla,bla,bla.Już wystarczająco wiele autorytetów apelowało do kibiców a, efektów brak.Po co więc kolejne bla,bla,bla?Czas działać ,a nie gadać.
hefajstos
Dyskutant

Postprzez Foreigner » sobota, 22 kwi 2006, 21:49

No i wiedzialem ze masz ciekawe ipo hefajstos. Masz ip identyczne z czlowiekiem ktory ma juz 3 ostrzezenia na tym forum. :]
Foreigner
Weteran

Postprzez wredniak » niedziela, 23 kwi 2006, 00:17

Powrot Gargamela ?!
wredniak
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg