Flo napisał(a):bylem, zjadlem bombe - byla dosyc dobra. Potknalem sie, krzyknalem, widzialem Olke, ktora w ogole by mnie nie zauwazyla, tak lapczywie patrzyla w menu
no co Ty...
ja i tak nie wybierałam pizzy
wiedziałeś, że i ja będe w Belli

Olcia napisał(a):Flo napisał(a):bylem, zjadlem bombe - byla dosyc dobra. Potknalem sie, krzyknalem, widzialem Olke, ktora w ogole by mnie nie zauwazyla, tak lapczywie patrzyla w menu
łapczywie?no co Ty...
ja i tak nie wybierałam pizzy
![]()
i specjalnie byłeś o tej godzinie.. czuje spisekwiedziałeś, że i ja będe w Belli
![]()
Flo napisał(a):
hola hola, jak ja wychodzilem to Wy dopiero przyszliscie. Spisku to sobie poszukaj pod dywanem Mloda Damo![]()
![]()
![]()
Dobra byla chociaz pizza? Ja jadlem bombe i byla ok
i dobra dobra
chociaż całej (połówki
) nie zmieściłam 
Olcia napisał(a):Flo napisał(a):
hola hola, jak ja wychodzilem to Wy dopiero przyszliscie. Spisku to sobie poszukaj pod dywanem Mloda Damo![]()
![]()
![]()
Dobra byla chociaz pizza? Ja jadlem bombe i byla ok
a ja UFOi dobra dobra
chociaż całej (połówki
) nie zmieściłam
I jeszcze sie cholera potknalem i krzyknalem 
Flo napisał(a):
ja zjadlem obiad w domu, potem od razu pizze w belli i jeszcze glodny bylemI jeszcze sie cholera potknalem i krzyknalem
i wiesz.. ja dopiero Cie zauważyłam jak powiedziałeś "cześć Olka" a tego potknięcia niestety nie

Olcia napisał(a):Flo napisał(a):
ja zjadlem obiad w domu, potem od razu pizze w belli i jeszcze glodny bylemI jeszcze sie cholera potknalem i krzyknalem
no ja własnie też byłam po obiedziei wiesz.. ja dopiero Cie zauważyłam jak powiedziałeś "cześć Olka" a tego potknięcia niestety nie
![]()
Krzyczac zobaczylem Ciebie wpatrzona w menu 
EKG napisał(a):Zachodzę dość często-nawet bez promocji bo mi smakuje. Według mojego skromnego zdania to że "nie pływa w tłuszczu" jest akurat zaletą ale wiadomo, każdy lubi co innego.Zauważam coraz więcej ludzi.
Jedyna pretensja, to że pizza i porcje wydają się z dnia na dzień "kurczyć". Pizza normalnie wystawała z talerza-teraz wygląda jak w mini wersji.
przyznam, że miałam dłuższą przerwę w "bywaniu" w belli, ale rozmiary sałatki i lasagne, które zamówiliśmy miały się nijak do tego co pamiętam...Flo napisał(a):Olcia napisał(a):Flo napisał(a):
no ja własnie też byłam po obiedziei wiesz.. ja dopiero Cie zauważyłam jak powiedziałeś "cześć Olka" a tego potknięcia niestety nie
![]()
to zaluj, potknalem sie a potem bylo "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaua"Krzyczac zobaczylem Ciebie wpatrzona w menu
EKG napisał(a):Wszystkich smakoszy włoskiej kuchni z przyjemnością zawiadamiam, że jedna z najlepszych pizzerii w naszym mieście BELLA ITALIA z okazji 10-lecia firmy prowadzi promocje przez cały kwiecień: wszystkie makarony,sałatki i pizza za 10zł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości