BELLA ITALIA wszystko po 10zł

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez BorowikPL » niedziela, 9 kwi 2006, 16:06

Byłem dziś z moją panią. Nie stety bez rewelacji
BorowikPL
Rozgrzewa się

Postprzez Flo » niedziela, 9 kwi 2006, 17:07

bylem, zjadlem bombe - byla dosyc dobra. Potknalem sie, krzyknalem, widzialem Olke, ktora w ogole by mnie nie zauwazyla, tak lapczywie patrzyla w menu :)
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Olcia » niedziela, 9 kwi 2006, 20:32

Flo napisał(a):bylem, zjadlem bombe - byla dosyc dobra. Potknalem sie, krzyknalem, widzialem Olke, ktora w ogole by mnie nie zauwazyla, tak lapczywie patrzyla w menu :)

łapczywie? :| no co Ty... :P ja i tak nie wybierałam pizzy :twisted:
i specjalnie byłeś o tej godzinie.. czuje spisek :P wiedziałeś, że i ja będe w Belli :P :mg:
Olcia
Rycerz forum

Postprzez Flo » niedziela, 9 kwi 2006, 20:35

Olcia napisał(a):
Flo napisał(a):bylem, zjadlem bombe - byla dosyc dobra. Potknalem sie, krzyknalem, widzialem Olke, ktora w ogole by mnie nie zauwazyla, tak lapczywie patrzyla w menu :)

łapczywie? :| no co Ty... :P ja i tak nie wybierałam pizzy :twisted:
i specjalnie byłeś o tej godzinie.. czuje spisek :P wiedziałeś, że i ja będe w Belli :P :mg:

hola hola, jak ja wychodzilem to Wy dopiero przyszliscie. Spisku to sobie poszukaj pod dywanem Mloda Damo :P :twisted: :lol:

Dobra byla chociaz pizza? Ja jadlem bombe i byla ok
Flo
Arcymistrz

Postprzez Olcia » niedziela, 9 kwi 2006, 20:37

Flo napisał(a):
hola hola, jak ja wychodzilem to Wy dopiero przyszliscie. Spisku to sobie poszukaj pod dywanem Mloda Damo :P :twisted: :lol:

a ja UFO :P i dobra dobra :P chociaż całej (połówki :lol: ) nie zmieściłam :P
Olcia
Rycerz forum

Postprzez Flo » niedziela, 9 kwi 2006, 20:38

Olcia napisał(a):
Flo napisał(a):

a ja UFO :P i dobra dobra :P chociaż całej (połówki :lol: ) nie zmieściłam :P

ja zjadlem obiad w domu, potem od razu pizze w belli i jeszcze glodny bylem :P I jeszcze sie cholera potknalem i krzyknalem :P
Flo
Arcymistrz

Postprzez Olcia » niedziela, 9 kwi 2006, 20:48

Flo napisał(a):
ja zjadlem obiad w domu, potem od razu pizze w belli i jeszcze glodny bylem :P I jeszcze sie cholera potknalem i krzyknalem :P

no ja własnie też byłam po obiedzie :P i wiesz.. ja dopiero Cie zauważyłam jak powiedziałeś "cześć Olka" a tego potknięcia niestety nie :( :twisted:
Olcia
Rycerz forum

Postprzez Flo » niedziela, 9 kwi 2006, 20:57

Olcia napisał(a):
Flo napisał(a):

no ja własnie też byłam po obiedzie :P i wiesz.. ja dopiero Cie zauważyłam jak powiedziałeś "cześć Olka" a tego potknięcia niestety nie :( :twisted:

to zaluj, potknalem sie a potem bylo "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaua" :P Krzyczac zobaczylem Ciebie wpatrzona w menu :P
Flo
Arcymistrz

Postprzez kołysanka » poniedziałek, 10 kwi 2006, 06:11

EKG napisał(a):Zachodzę dość często-nawet bez promocji bo mi smakuje. Według mojego skromnego zdania to że "nie pływa w tłuszczu" jest akurat zaletą ale wiadomo, każdy lubi co innego. :) Zauważam coraz więcej ludzi. :shock: Jedyna pretensja, to że pizza i porcje wydają się z dnia na dzień "kurczyć". Pizza normalnie wystawała z talerza-teraz wygląda jak w mini wersji. :wink:

no właśnie bardzo podobne odczucia ;/ przyznam, że miałam dłuższą przerwę w "bywaniu" w belli, ale rozmiary sałatki i lasagne, które zamówiliśmy miały się nijak do tego co pamiętam...
kołysanka
Mistrz klawiatury

Postprzez Sędzia Czesław » poniedziałek, 10 kwi 2006, 20:41

Flo napisał(a):
Olcia napisał(a):
Flo napisał(a):

to zaluj, potknalem sie a potem bylo "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaua" :P Krzyczac zobaczylem Ciebie wpatrzona w menu :P

A wszystkiemu winna jest fortuna.....
Sędzia Czesław
Ważniak

Gadu-Gadu: 6008002

Postprzez hefajstos » wtorek, 11 kwi 2006, 15:34

No chyba rzeczywiście zaczęli oszczędzać.Po co-chcą stracić klientów?
hefajstos
Dyskutant

Postprzez Flo » wtorek, 11 kwi 2006, 15:59

moze zle wchodza na promocji? Porwali sie z motyka na slonce?
Flo
Arcymistrz

Postprzez melodia1975 » wtorek, 11 kwi 2006, 18:09

Niemożliwe. Koszt zrobienia pizzy w lokalu to 4.50 z vatem :twisted: Pazerni som.
melodia1975

Postprzez Martius » środa, 12 kwi 2006, 08:58

Rozumiem ze waszym zdaniem ceny składników sie nie zmieniły baaaaa moze nawet staniały ??
Martius
Mieszka tu

Gadu-Gadu: 3816630

Re: BELLA ITALIA wszystko po 10zł

Postprzez Irenicus » czwartek, 13 kwi 2006, 18:38

EKG napisał(a):Wszystkich smakoszy włoskiej kuchni z przyjemnością zawiadamiam, że jedna z najlepszych pizzerii w naszym mieście BELLA ITALIA z okazji 10-lecia firmy prowadzi promocje przez cały kwiecień: wszystkie makarony,sałatki i pizza za 10zł. [smilie=mbounce.gif]

a dowoz gratis ?
Irenicus
Rozgrzewa się

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark