czy lewica kołobrzeska zjednoczy się?

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez U-S » środa, 5 kwi 2006, 11:44

ZAINTERESOWANA napisał(a):
Demurrer napisał(a):
Achaja napisał(a):Chyba nie mówisz Katia o Arturze z Podczela ??

Ona tylko o nim mówi.

I tu się niestety z Tobą zgodzę. Czy można mieć tylko swoje zdanie a nie pana A.? Nie wiem.... (w niektórych "przypadkach") ;/
Poza tym nadal uważam, że siła w młodych i w końcu dogada się "lewica" na szczeblu lokalnym. Mam nadzieję, że do tego "kiedyś" dojdzie 8)

JA też bym tak chciała, jednak starsze pokolenie lewej stronie kurczowo się trzyma, żeby nie wypaść i nie zależy im na tym, żeby to młodych tylko do władzy dopuścić. Więc jak lewica ma sie jednoczyć, skoro od wewnątrz zżera ją gangrena? Smutne to...
U-S
Weteran

Postprzez BLAaa » środa, 5 kwi 2006, 12:34

Katia napisał(a):Sytuacja jest w miarę jasna. Bogdan, Artur mają zamiar robić swoje komitety i jeszcze będzie trzeci-resztek z SLD. Chyba że się mylę.??

Jeżeli piszesz, to co piszesz, to znów Artur wyląduje poza radą. A to byłby błąd. Bo ma sznasę na mandat, ale tylko z dużej listy.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez kraall » środa, 5 kwi 2006, 15:41

Foreigner napisał(a):
kraall napisał(a):
Foreigner napisał(a):
Zycze ci Jacku powodzenia. Chociaz jestem liberalem (lumpen :]) to lewica w kolobrzegu jest nam potrzebna, a tylko zjednoczona lewica jak widac moze byc silna.

Tak, również wpisuję się w ten pogląd, chociaż jestem dość sceptyczny, co do rezultatu.

Tezz jestes "lumpenliberalem" :?: :mg:

Jeśli pozwolisz - byłeś pierwszy.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez Katia » środa, 5 kwi 2006, 18:15

BLAaa napisał(a):
Katia napisał(a):Sytuacja jest w miarę jasna. Bogdan, Artur mają zamiar robić swoje komitety i jeszcze będzie trzeci-resztek z SLD. Chyba że się mylę.??

Jeżeli piszesz, to co piszesz, to znów Artur wyląduje poza radą. A to byłby błąd. Bo ma sznasę na mandat, ale tylko z dużej listy.[/quote

to są tylko moje dywagacje, choć rozmowy nadal trwają, ale osobiście popieram politykę jednoczenia się lewicy :D
Katia
Twardziel

Postprzez Katia » środa, 5 kwi 2006, 21:12

Uważam,że Bogdan byłby najlepszym kandydatem na prezydenta i również go popieram, chociaż jestem za Arturem, ale uważam, że powinni się porozumieć, żeby Bogdan wygrał i mam nadzieję,że tak będzie. W końcu lewica powinna się zjednoczyć.
Katia
Twardziel

Postprzez Vin » środa, 5 kwi 2006, 21:36

Katia nie rozumiem, uważasz, że Artur D. byłby dobrym kandydatem na prezydenta ? :)
Vin
Uzależniony

Postprzez j0shu4 » środa, 5 kwi 2006, 23:22

uwazam ze krazac wokol tych znanych osob o ktorych mowimy zadna nie ma namniejszych szans na prezydenture
co nie zmienia faktu ze lewica ma bardzo duza szanse na wziecie wiekszosci w radzie
gdzie 2 sie bije tam 3 korzysta
lewica niestety nie ma jednego konkretnego lidera
kandydatura artura czy bogdana jest moim zdaniem duza gruba pomylka i nieporozumieniem
a co najmniej faux-pas......................
j0shu4
Moderator

Postprzez ZAINTERESOWANA » czwartek, 6 kwi 2006, 07:14

Katia napisał(a):Uważam,że Bogdan byłby najlepszym kandydatem na prezydenta i również go popieram, chociaż jestem za Arturem, ale uważam, że powinni się porozumieć, żeby Bogdan wygrał i mam nadzieję,że tak będzie. W końcu lewica powinna się zjednoczyć.

Wiesz, musisz się zdecydować za kim jesteś. Raz Bogdan, raz Artur... Niby za jednym a jednak za drugim.... jeżeli tak masz decydować to.... (szkoda czasu)
ZAINTERESOWANA
Mieszka tu

Postprzez Katia » czwartek, 6 kwi 2006, 09:34

Vincenta napisał(a):Katia nie rozumiem, uważasz, że Artur D. byłby dobrym kandydatem na prezydenta ? :)

Szczerze uważam że tak, ale realnie patrząc to Bogdan ma większe szanse i mam nadzieje,że będą się w stanie porozumieć :D
Katia
Twardziel

Postprzez Katia » czwartek, 6 kwi 2006, 09:35

ZAINTERESOWANA napisał(a):
Katia napisał(a):Uważam,że Bogdan byłby najlepszym kandydatem na prezydenta i również go popieram, chociaż jestem za Arturem, ale uważam, że powinni się porozumieć, żeby Bogdan wygrał i mam nadzieję,że tak będzie. W końcu lewica powinna się zjednoczyć.

Wiesz, musisz się zdecydować za kim jesteś. Raz Bogdan, raz Artur... Niby za jednym a jednak za drugim.... jeżeli tak masz decydować to.... (szkoda czasu)

Masz rację, jakoś tak głupio to napisałam-zdarza się :D
Katia
Twardziel

Postprzez Vin » czwartek, 6 kwi 2006, 09:40

Katia napisał(a):
Vincenta napisał(a):Katia nie rozumiem, uważasz, że Artur D. byłby dobrym kandydatem na prezydenta ? :)

Szczerze uważam że tak, ale realnie patrząc to Bogdan ma większe szanse i mam nadzieje,że będą się w stanie porozumieć :D

Przepraszam, ale chyba sobie żartujesz.
Nie ujmując nikomu, naprawdę te kandydatury mnie ubawiły, szczególnie Artur D.
Skąd żeś Go wytrzasnęła i skąd pomysł, że On mógłby być kandydatem na prezydenta. :)
Wybacz.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vin
Uzależniony

Postprzez Katia » czwartek, 6 kwi 2006, 09:45

Vincenta napisał(a):
Katia napisał(a):

Przepraszam, ale chyba sobie żartujesz.
Nie ujmując nikomu, naprawdę te kandydatury mnie ubawiły, szczególnie Artur D.
Skąd żeś Go wytrzasnęła i skąd pomysł, że On mógłby być kandydatem na prezydenta. :)
Wybacz.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posłuchaj!!!!
Mówi się, że każdy kto skończył ileś tam lat(nie pamiętam wieku), może startować na prezydenta, niech nawet będzie zwykłym dozorcą w jakiejś szkole, ale jeśli ten człowiek ma poparcie i ludzie wiedzą że nadaje się na to stanowisko, to będą na niego głosować.Każdy ma swój własny pogląd na tą samą sprawę i każdego zdanie powinno się szanować i wybór.
Mam rację??Uważam osobiście że tak.
Katia
Twardziel

Postprzez Vin » czwartek, 6 kwi 2006, 09:47

Katia napisał(a):Posłuchaj!!!!
Mówi się, że każdy kto skończył ileś tam lat(nie pamiętam wieku), może startować na prezydenta, niech nawet będzie zwykłym dozorcą w jakiejś szkole, ale jeśli ten człowiek ma poparcie i ludzie wiedzą że nadaje się na to stanowisko, to będą na niego głosować.Każdy ma swój własny pogląd na tą samą sprawę i każdego zdanie powinno się szanować i wybór.

Masz rację.
Artur D. jest świetnym kandydatem na prezydenta. :)
Vin
Uzależniony

Postprzez Katia » czwartek, 6 kwi 2006, 09:53

Achaja napisał(a):
Vincenta napisał(a):
Katia napisał(a):Posłuchaj!!!!

Masz rację.
Artur D. jest świetnym kandydatem na prezydenta. :)

Vin proszę Cię.

Zdecydowanie uważam, że jeżeli ma takie ambicje, to zdecydowanie to nie jest jeszcze jego czas, szanse minimalne, a w zasadzie żadne przy reszcie kandydatów - niestety może to brutalne, ale takie jest moje zdanie

Ja zawsze jestem zdania,że jeśli się nie spróbuje to nie wie się jak to smakuje.Ale zawsze warto spróbować jeśli nie ma się nic do stracenia :D
Katia
Twardziel

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg