Rowniez czuje sie normalnym obywatelem i dobrze mi z tym, chciaz jestem z "ukladu"

Normalnymi obywatelami są ci, którzy zachowują umiar, dystans i szacunek do każego człowieka.

qrczak napisał(a):W takim razie ile masz szacunku do Hitlera i Stalina![]()
Wiem że porównanie nie na miejscu, ale skoro mówisz że normalny obywatel zachowuje szacunek do każdego człowieka to chyba ich szanujesz prawda
Demurrer napisał(a):Uri napisał(a):swoją drogą to, że byli zbrodniarzami wcale automatycznie nie oznacza że nie można do nich mieć szacunku.
Uri wyluzuj.
Uri napisał(a):Demurrer napisał(a):Uri napisał(a):swoją drogą to, że byli zbrodniarzami wcale automatycznie nie oznacza że nie można do nich mieć szacunku.
Uri wyluzuj.
jak piszesz posta to napisz w nim coś z sensem. i nie cytuj zdania wyrwanego z kontekstu.
Foreigner napisał(a):Uri chcial ci uwidocznic, ze w naszych czasach szacunek maja osoby ktore nieczesto rowniez maja krew na rekach. Pamietaj, ze punkt widzenbia zalezy od punktu siedzenie. W czasach Stalinizmu i Faszyzmu w Niemczech ci panowie byli bohaterami narodowymi. Co nie oznacza, ze nie byli zbrodniarzami, takie byly czasy. Czasy sie zmieniaja,a wraz z nimi interpretacja historii.
Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości