Następca będzie ten sam.

Gargamel napisał(a):Platforma nie chciał glosować za nazwijmy to wersią nr 1 oraz nr 2 budżetu.Więc to jest bez znaczenia.W końcu pod presją społeczeństwa i na drżących nóżkach przyznali się do błędu.
Achaja napisał(a):Demurrer napisał(a):Gargamel napisał(a):Platforma nie chciał glosować za nazwijmy to wersią nr 1 oraz nr 2 budżetu.Więc to jest bez znaczenia.W końcu pod presją społeczeństwa i na drżących nóżkach przyznali się do błędu.
Najważniejsze, że potrafili się przynać do błędu i się opamiętali.
Przepraszam, a o jakim przyznaniu sie do błędu mówisz?
Radni nie godzili się na budżet marcowy, dlatego powiedzieli nie, ale nikt nie musiał się opamiętywać przy propozycji listopadowej
Po wysłuchaniu wszystkich sprzeciwów prezydent zaproponował radnym, że wycofa wszystkie autopoprawki po to, by radni mogli zagłosować za pierwotnym projektem, który zamknąć by miał rok nadwyżką w kwocie 20 mln, a nie jak zakładała nowa wersja dziesięciomilionowym deficytem. Wniosek jednak nie przeszedł. Podobnie uchwała budżetowa.
Achaja napisał(a):
Jak najbardziej, wniosek o głosowanie nad listopadową wersją nie przeszedł, oni nie głosowali nad budżetem z listopada.
Achaja napisał(a): Z tego co zrozumiałam, aby zagłosować nad budżetem listopadowym brakowało opini komisji finansowo-gospodarczej.
Achaja napisał(a):
W piątek się ta komisja zebrała, przedstawiła swoje wnioski i budżet przegłosowano
Gargamel napisał(a):Achaja daj spokój,już nawet sam tytuł"wszyscy na jednego"założony przez poplecznika BLAaa o czymś świadczy.
Masz prawo do odmiennego zdania,tyle tylko ,że jesteś w poważnej mniejszości.
Achaja napisał(a):
A co do reszty Twoich wywodów, nie zgadzam się z nimi i nie mam zamiaru z Tobą na ten temat dyskutować, a Ty nie przyjmujesz do siebie tego co ja "mówię" więc pozostańmy każdy przy swoim.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości