Album

Jeżeli masz coś ciekawego do zaproponowania i uważasz że może to poprawić funkcjonowanie naszego forum - napisz to tutaj.

Album

Postprzez r00t » wtorek, 28 mar 2006, 08:40

Dzisiaj wieczorem usunę kategorię "dowcipy" ponieważ 90% obrazów wgrywanych na forum to właśnie obrazkowe żarty... nie mam nic do humoru... ale niech on będzie na poziomie... niektóre obrazki są naprawdę żenujące... a nikt tu się nie będzie bawił w selekcjonera... Te obrazki każdy może sobie zobaczyć gdzieś indziej w sieci... ...Czy naprawdę nie macie do pokazania czegoś ciekawego..?. Może własne prace fotograficzne lub nie własne warte uwagi (z zaznaczeniem autorstwa)...

Jeżeli ktoś chce sobie coś zachować na dysku ma czas do wieczora... potem cała kategoria wylatuje w powietrze... jak ktoś chce pokazać coś śmiesznego może to zrobić w dziale linki lub topiku z dowcipami... tylko zastanówcie się zanim coś wyślecie... bo będą ostrzeżenia za głupie i wulgarne kawały.... to tyle... możecie podyskutować tutaj ale ja i tak już decyzję podjąłem...

ps. Ja wiem że obecne kategorie w albumie nie są najszczęśliwiej dobrane... ale miały być bardzo ogólne... jeżeli ktoś ma propozycję zmiany struktury kategorii może ją przedstawić tutaj.
Ostatnio edytowano piątek, 13 kwi 2007, 09:27 przez r00t, łącznie edytowano 1 raz
r00t
Administrator

Postprzez Sędzia Czesław » sobota, 1 kwi 2006, 21:53

No i usunięcie tej kategorii się nie sprawdziło, bo nowe zdjęcia dodane do innych kategorii najbardziej pasują do kategorii dowcipy
Sędzia Czesław
Ważniak

Gadu-Gadu: 6008002

Powrót do :: forum