[sprzedam] AMORTYZOWANa RAMa Z ROWERU KELLYS PUMA

Właśnie, jak w tytule. To jest miejsce gdzie możesz powiedzieć wszystkim co masz do sprzedania, lub co chcesz kupić czy zamienić.

[sprzedam] AMORTYZOWANa RAMa Z ROWERU KELLYS PUMA

Postprzez Nash Johnson » piątek, 31 mar 2006, 14:04

MAM DO ZAOFEROWANIA AMORTYZOWANĄ RAMĘ Z ROWERU KELLY’S PUMA.
ROZMIAR: 508mm (to chyba 20 cali); STERY 1 i 1/8 CALA
ŚREDNICA RURY PODSIODŁOWEJ: 28,6mm
Rama jest wyposażona w amortyzator renomowanej firmy DNM, nie posiada oczywiście żadnych wgnieceń ani pęknięć. Gwinty są w porządku, rama posiada jedynie drobne otarcia lakieru (pancerze, przednia przerzutka) wynikłe z normalnej eksploatacji, prezentuje się bardzo ładnie. Używana była przede wszystkim do jazdy po mieście. Rama ma 4,5 roku, przy czym od ponad roku leży nieużywana. Sworzeń tylnego wahacza wymieniłem na nowy.

Do ramy dodaję gratis używany zestaw łożysk sterów (nie jest to żadna rewelacja, ale chodzi
bez zarzutu, gwiazdka trochę krzywa), al. rurę podsiodłową Accent (w sklepie za ponad 40zł) oraz drugą Kalloy..
Sądzę, że naprawdę warto! Za 20 zł mogę dorzucić bagażnik na rurę podsiodłową (do 9kg).

Rama została kupiona w pełni legalnie wraz z całym rowerem Kelly’s Puma.
Załączam do niej dowód zakupu roweru z gwarancją (było 5 lat na ramę od dnia zakupu)
Ostatnio edytowano czwartek, 1 sty 1970, 01:00 przez Nash Johnson, łącznie edytowano 1 raz
Nash Johnson
Ważniak

Powrót do :: sprzedam, kupię, zamienię