i płyty cd (akurat były mi potrzebne to wrzuciłam do koszyka kilka... pudełek
)

Hrabia28 napisał(a):Otwarcie Media Expert ruszyło pełna para...juz pierwsi kupujący grasowali kolo sklepu juz o godz 5 nad ranem,aby zdązyc kupic upatrzony towar z ulotki![]()
Ale rzeczywiscie sam poszedłem zobaczyc z ciekawosci co takiego oferuje Media Expert...
I rzeczywiscie dużo ciekawostek cenowych jak na ten drogi Kołobrzeg.Myslę,ze własnie taki tani sklepik jest potrzebny w tym drogim miescie..a co do oferowanych towarów można sie smiało na nie pokusic...
Moje wrazenie bardzo pozytywne ,choc miałem wrazenie ze sklep przypomina muzeum bo duzo bylo ogladajacych...pewnie i ci z konkurencji ,przyszli z ciekawości i zastanawiaja sie ile teraz obnizac u siebie![]()
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zapraszam do odwiedzenia mojej stopki
kiedys byl rzut w biedronce to tez kupilem troche tego jak sie duzo drukuje to potrzeba. w komputerowym papier kupisz od 10-12 zl w gore...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości