Easy Rider napisał(a):ciekawe czy Sławek od Sportu też odejdzie, to byłby koniec Gazety klawikorda z Rymania buehehehe
pewnie odejdzie, samym sportem gazeta nie wyzyje
myśliwiec napisał(a):no wiec stalo sie: odchodze z Gazety Kołobrzeskiej
jakis grunt byl przyszykowany czy po prostu mam dosc i adje papa czy moze lepsza oferta
0wn4g3 napisał(a):Daga, trzymam kciuki
Co do sytuacji w GK, nie wypowiem się, bo mnie to dotyczy mniej, lub bardziej pośrednio a nie chcę nikomu szkodzić. Ile mogę od siebie dodać, to tyle, że właściciel GK stosuje mechanizmy zatrudniania, żywcem wyjęte z ideologii Mario
Foreigner napisał(a):Proste. To jest wolny rynek. Jezeli pracodawca uwaza, ze stac go na nowa ekipe co 3 miesiace to wolna droga niech tak robi. Zniknie z rynku wczesniej niz mysli. RK wypelni luke owszem. Jezeli jednak bedzie powtarzala bledy GK tez zniknie z rynku z tych samych powodow. Jezeli gazeta zniknie to pojawi sie nowa. Proste jak budowa cepa Own4ge, jezeli sa naruszane zasady wolnego rynku i wprowadza sie place minimalne albo inne udziwnienia to pracodawcy zawsze beda cos kombinowac.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości