Syn prezydenta skazany

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Bruno » wtorek, 21 mar 2006, 15:35

Gargamel napisał(a):zawiść,zazdrość Waszą jak B.B został wicedyrektorem,szkoda gadać. ;/

Kolejna histeria...

Bruno napisał:
i wysoce niewdzieczny, a on w swoim zachowaniu nie rozni sie od typowego ucznia tej szkoly (lapiesz za reke jak wyciaga telefon komorkowy, to powie, że nie jego ręka).
Tak wygląda typowy uczen tej szkoły? :lol: :lol: A skąd ty masz takie informacje?
Wredniak Ty naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy przykładami danymi przez Ciebie.
...Gdyby babcia miała wąsy to by dziadkiem była.

No coz, widocznie kazdemu po kolei trzeba tlumaczyc ten przyklad, oczywiscie swiadomie przejaskrawiony. Chodzi nie o telefon, nie o ucznia TYLKO O ZAPRZECZANIE I NIE PRZYZNANIE SIE DO WINY. Mam nadzieje, ze teraz zrozumiesz moje intencje. Milego pierwszego dnia wiosny (oficjalnego)...
Bruno
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Gargamel » wtorek, 21 mar 2006, 15:41

A co z tym typowym uczniem tej szkoły?Wybacz ta szkoła nie jest taką jak ją przedstawiasz.........jak łatwo rzucać słowami gdy nie ponosi się za nie odpowiedzialności.
Gargamel
Ważniak

Postprzez Bruno » wtorek, 21 mar 2006, 15:45

Gargamel napisał(a):A co z tym typowym uczniem tej szkoły?Wybacz ta szkoła nie jest taką jak ją przedstawiasz.........jak łatwo rzucać słowami gdy nie ponosi się za nie odpowiedzialności.

Masz racje. MEA CULPA - napisalem tej, choc powinienem napisac kazdej (edytowac posta mozna tylko w ciagu 20 min.).
Bruno
Rycerz forum

Postprzez Bruno » wtorek, 21 mar 2006, 15:57

Kod: Zaznacz cały
Art. 37. 1. W szkole lub placówce, w których zgodnie z ramowym statutem może być utworzone stanowisko wicedyrektora i inne stanowiska kierownicze, powierzenia tych stanowisk i odwołania z nich dokonuje dyrektor szkoły lub placówki, po zasięgnięciu opinii organu prowadzącego, rady szkoły lub placówki oraz rady pedagogicznej.

To z ustawy o systemie oświaty.

Kod: Zaznacz cały
Do zadań Wydziału, należy prowadzenie spraw oraz nadzór nad pracą szkół, przedszkoli, a w szczególności:
5. nadzór nad realizacją polityki kadrowej prowadzonej przez dyrektorów placówek,

A to z zadan Wydzialu Oswiaty. Naczelnik jest nowy, wiadomo tez kto jest jego przelozonym. Jak wiec wyglada w tym przypadku sprawowany nadzor??
Bruno
Rycerz forum

Postprzez Gargamel » wtorek, 21 mar 2006, 16:09

I o co idzie?
Gargamel
Ważniak

Postprzez wredniak » wtorek, 21 mar 2006, 16:16

Gargamel, tak sie sklada,ze do kryterium ulicznego pana BB nawet nie wiedzialem jaka pelni on funkcje. Nawet nie wiedzialem,ze istnieje i jest synem pana HB bo nie interesowalo mnie zycie prywatne i rodzina prezydenta. Nie mow wiec o zazdrosci lub zawisci.
Uwazam, ze przyklady dalem trafne. Osoba jezdzaca pod wplywem alkoholu to wedlug mnie potencjalny morderca. Nie ma znaczenia kto jest jego ojcem i jaka pelnia obaj funkcje.
Nic nie poradze, ze masz tak pokrecona moralnosc. Usprawiedliwiasz, wybielasz synka bo wchodzisz tam gdzie koncza sie plecy jego taty ? Zalosne. Nie dziwie sie, ze wszedzie weszysz spisek i wszystko ci smierdzi. Jedz na urlop.
wredniak
Ważniak

Postprzez Gargamel » wtorek, 21 mar 2006, 16:29

Wybacz Wredniak ,ale Twoje porównanie było po prostu chybione.
przykład jest trafny ,tak samo jak potencjalnie czlowiek jeżdżący po mieście z V=100/godz. jest przestępcą.Co zrobisz jak B uniewinnią...schowasz się tam gdzie kończą się twoje plecy. :lol: :lol:
Gargamel
Ważniak

Postprzez wredniak » wtorek, 21 mar 2006, 16:52

Bedzie to dla mnie sygnal, ze jednak byly interwencje.
wredniak
Ważniak

Postprzez Gargamel » wtorek, 21 mar 2006, 17:00

No nie Wredniak.I tak źle i tak nie dobrze.Znasz takie mądre powiedzenie?Jestem zdruzgotany Twoim stwierdzeniem :(
Gargamel
Ważniak

Postprzez Foreigner » wtorek, 21 mar 2006, 17:27

Gargamel napisał(a):SatH^ Raa jesteś w błędzie.Prezydent jest przełożonym dyrektora ,a nie wicedyrektora...to tak w ramach ścisłości.Regulamin znam i wybacz,bo pomimo jego przestrzegania zawsze można dostać upomnienie jak np.za wyręczanie moderatorów,za dyskutowanie..zaznaczam,że rozmowa jest i była burzliwa, ale nigdy bynajmniej z mojej strony nie przekroczyła pewnego poziomu.
Jak wynika to czasami można nazywać pewnych ludzi zbrodniarzem,złodziejem,wazeliniarzem....no cóż może masz jakiś inny, swój regulamin.Pragnę zaznaczyć ,że powyższe pomówienia wyłapały i zwróciły na nie uwagę także inne osoby z forum.
Ja te ataki traktuję jako burzę w szklance wody ,bo dokładnie pamiętam zawiść,zazdrość Waszą jak B.B został wicedyrektorem,szkoda gadać. ;/

Kolejna histeria...

Bruno napisał:
i wysoce niewdzieczny, a on w swoim zachowaniu nie rozni sie od typowego ucznia tej szkoly (lapiesz za reke jak wyciaga telefon komorkowy, to powie, że nie jego ręka).
Tak wygląda typowy uczen tej szkoły? :lol: :lol: A skąd ty masz takie informacje?
Wredniak Ty naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy przykładami danymi przez Ciebie.
...Gdyby babcia miała wąsy to by dziadkiem była.

Nazwales mnie oszczerca i czlowiekiem bez honoru. paluszki cie zaswedzialy na klawiszach i chybiles oskarzenie. Przeprosiles :?: Oczywiscie nie bo nie potrafisz (wiec jestes czlowiekiem bez honoru). Pomowiles :?: (oczywiscie i to bez uzasadnienia wiec sam jestes oszczerca). Jakby tego bylo malo, dalej uwazasz ze masz racje a ostrzezenie ci sie nie nalezy. Wstydz sie, zachowujesz sie jak 10 letnie dziecko.
Foreigner
Weteran

Postprzez Gargamel » wtorek, 21 mar 2006, 17:37

A dlaczego to właśnie Ty tłumaczysz się Demurrerowi ?Na tej właśnie podstawie wywnioskowałem ,że to Ty uzyłeś tego stwierdzenia.Ostrzeżenie dostałem po tym jak ,niech będzie ktoś użył tego stwierdzenia.Post ,o którym mówię został cichasczem usunięty ,a oszczerca nie dostał nawet upomnienia.Przyzwyczaiłem się już do tej dziwnej sprawiedliwości.To strach przed wielkim Gargim :lol: :lol:
Gargamel
Ważniak

Postprzez wredniak » wtorek, 21 mar 2006, 20:42

Gargamel, nie slyszalem jeszcze aby zwykly smiertelnik bez ukladow, dobrze ustawionych rodzicow, znajomych,po takim numerze odwolal sie i zostal uniewinniony. W cuda nie wierze.
wredniak
Ważniak

Postprzez Gargamel » środa, 22 mar 2006, 09:04

A znasz szczegóły,oczywiście tego jak to nazwałeś "numeru".
Gargamel
Ważniak

Postprzez Foreigner » środa, 22 mar 2006, 09:12

no to Gargamelu opowiedz nam o tych szczegolach (zakladam, ze je znasz skoro o nich mowisz). Najbardziej interesuja mnie dwa:
- Czy Bartosz B. wsiadl do samochodu i prowadzil w stanie nietrzezwym :?:
- Czy zostal zlapany przez patrol policji (w tymze stanie) :?:
Foreigner
Weteran

Postprzez Gargamel » środa, 22 mar 2006, 12:45

NIE
Gargamel
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg