ewe napisał(a):A jak stary ze starą piją w domu ,ale nie wyjeżdżają później maluchem po drugą flaszkę to jest to dobry przykład dla dzieci ,czy nie ?
a w szkole tez nie pracuję.
Gargamel napisał(a):Wielu z was pisze nie wierząc chyba w to co pisze. U.S to już nawet wychodzi na to ,że pił przy dzieciach..,no i te wywody Dudette.....i mataczenie i gdybanka kraala rodem z piaskownicy ....ale brednie.
U.S, tak się składa ,że jest bardzo dobrym pedagogiem i bardzo dobrym wicedyrektorem-oceniam po osiągnięciach i każdy tzw.normalny lub inaczej mówiąć obiektywny człowiek Ci to powie(no może z wyjątkiem kilku kukiełek z Adasiem na czele)
Ale obiektywizm to dla Ciebie chyba obce pojęcie Gargamelu....Przeczytaj raz jeszcze mój post... przy dzieciach nie piję, co zaznaczyłam.

U-S napisał(a):ewe napisał(a):A jak stary ze starą piją w domu ,ale nie wyjeżdżają później maluchem po drugą flaszkę to jest to dobry przykład dla dzieci ,czy nie ?
Na pewno nie, ale ja nie piję przy dzieciach i nie jeżdże po pijaku w ogólea w szkole tez nie pracuję.
A skoro pan wice ma takie zapędy... to nie jest chyba dobrym pedagogiem.

.Jak na miłość Boską można użyć stwierdzenia-"gdyby ojciec dobrze wychował .................."to tylko utwierdza mnie ,że oświata to dla Ciebie czarna magia,a choroba na którą chorujesz to Prezydent.Nie przypominam sobie rozmowy z Tobą na temat oświaty.Pamiętam tylko ,że próbowałeś się mądrzyć.Zapraszam do dyskusji na temat oświaty..szykuj chusteczki do ocierania łez.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości