Syn prezydenta skazany

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez ewe » wtorek, 14 mar 2006, 14:30

Ja dlatego nie krytykuję go za bardzo ,bo każdemu się może zdarzyć . Ale całe szczęście ,że nikomu nic się nie stało . Uważam tylko ,że powinien przeprosić za to uczniów w swojej szkole i podać sie do dymisji .
ewe
Gwiazdor

Postprzez Gargamel » wtorek, 14 mar 2006, 15:46

Art.31 ust.5 Ustawy o Samorządzie Powiatowym
Rada powiatu może na uzasadniony wniosek starosty odwołać poszczególnych członków zarządu większą ilością głosów w obecności co najmniej połowy ustawowego składu rady w głosowaniu tajnym.
Warto dodać,że z mocy prawa wicestarosta jest członkiem zarządu.
Skąd wiesz kto i czy w ogóle ktoś kłamie Bloosman?
Przykro mi ,że znowu nie miałeś racji :lol: :lol:
Odnośnie wicedyra to jakoś dziwnie ani uczniom, ani rodzicom nie przeszkadza tylko Bloosmanowi przeszkadza.Trochę zachowujesz się jak Easy.A zapomniałbym napisać ,że znajomych dzieci chodzą do tej szkoły i bardzo chwalą sobie tego nauczyciela.Lata im to co wypisują tacy jak Ty Bloosman.
Gargamel
Ważniak

Postprzez Vin » wtorek, 14 mar 2006, 15:59

ewe napisał(a):Ja dlatego nie krytykuję go za bardzo ,bo każdemu się może zdarzyć . Ale całe szczęście ,że nikomu nic się nie stało . Uważam tylko ,że powinien przeprosić za to uczniów w swojej szkole i podać sie do dymisji .

Uważam, że powinien jeszcze w ramach czynu społecznego pomalować dwie klasy w szkole. No i oczywiście oddać część majątku - może toster ?
Vin
Uzależniony

Postprzez ewe » wtorek, 14 mar 2006, 16:59

cyt: "Odnośnie wicedyra to jakoś dziwnie ani uczniom, ani rodzicom nie przeszkadza tylko Bloosmanowi przeszkadza.Trochę zachowujesz się jak Easy.A zapomniałbym napisać ,że znajomych dzieci chodzą do tej szkoły i bardzo chwalą sobie tego nauczyciela.Lata im to co wypisują tacy jak Ty Bloosman."

Tak to już jest u nas ,że dobro dzieci jest mniej ważne niż zaspokojenie żądzy odwetu nielicznych .
ewe
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » środa, 15 mar 2006, 10:38

Gargamelu, nie mieszaj do tego tematu sprawy wicestarosty. Gdzieś taki temat jest, więc sobie tam dyskutuj.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez U-S » środa, 15 mar 2006, 11:00

Ja bym nie chciała,żeby moje dzieci chodziły do szkoły, w której wicedyrek jeździ na dwóch gazach. Jaki to przykład dla młodzieży? Napewno nie najlepszy.
U-S
Weteran

Postprzez ewe » środa, 15 mar 2006, 14:41

A jak stary ze starą piją w domu ,ale nie wyjeżdżają później maluchem po drugą flaszkę to jest to dobry przykład dla dzieci ,czy nie ? :D
ewe
Gwiazdor

Postprzez Dudette » środa, 15 mar 2006, 15:25

ewe napisał(a):A jak stary ze starą piją w domu ,ale nie wyjeżdżają później maluchem po drugą flaszkę to jest to dobry przykład dla dzieci ,czy nie ? :D

Nie jest to dobry przykład, ale czy jest to usprawiedliwienie dla pana vice? Nie sądzę. Skoro i rodzice w domu chleją i jeszcze do tego vicek w szkole to po cholerę dzieciak ma się czymkolwiek przejmować? No bo do tego to prowadzi. I bloosman nie jest jedyną osobą, którą to bulwersuje. JA też jestem zbulwersowana. I nie tylko faktem, że jechał po pijaku, ale również tym, że potem kłamał w żywe oczy wszystkim, których znał, z którymi pracował, krórym powinien być przykładem (uczniowie) i szefem (nauczyciele).
I nie uważam, że KAŻDEMU się może zdarzyć. Bo wystarczy odrobina rozsądku - raz żeby się nie schlać tak, by stracić kontrolę nad swoimi poczynaniami, dwa by potem móc sobie samemu spojrzeć w oczy...
A jeśli teraz sam nie ma odwagi podać się do dymisji, sama pani dyrektor powinna wziąć sprawy w swoje ręce... Ale jej też jaj brakuje...
Dudette
Coś tam napisał

Postprzez Foreigner » środa, 15 mar 2006, 16:03

Nie rozumiem Gargamel twej zacieklej obrony pana wice. Pil, zostalk zlapany. Skazany i w mysl prawa nie moze pistowac funkcji. Koniec kropka. Na tym polega praworzadnosc w panstwie, ze nikt nie jest ponad prawe. Nawet syn preydenta miasta.
Foreigner
Weteran

Postprzez Joey » środa, 15 mar 2006, 16:22

U-S napisał(a):Ja bym nie chciała,żeby moje dzieci chodziły do szkoły, w której wicedyrek jeździ na dwóch gazach. Jaki to przykład dla młodzieży? Napewno nie najlepszy.

Dla samych uczniow nie robi to wielkiej roznicy. W szkole o tym glosno, sam wspomniany nauczyciel zachowuje się jakby nic nie stało. Bynajmniej zbytnio nie pokazuje, że mu głupio itp :twisted: :twisted:

A z drugiej strony niektore komentarze są przegięte, a sama sprawa jest mieszana z innymi w szkole..
Joey

Postprzez kraall » środa, 15 mar 2006, 18:37

Nie jest ważne czy pan Bartosz się wstydzi. Nie jest ważne jak uczniowie i nauczyciele swojego wice oceniają. Nie jest ważee, że mataczył, wypierał się itd.
Ważne, że przed sądem udowodniono mu, że prowadził samochód będąc pod wpływem alkoholu. A to jest pospolitym przestępstwem. Zatem pan Bartosz jest przestępcą i może to zmienić sąd w drodze odwoławczej. Puki co pan Bartosz prowadząc samochód pod wpływem alkocholu mógł doprowadzić do katastrofy drogowej i być sprewcą okropnego mordu niewinnych-trzeźwych-ludzi. Dla niego jak i innych przestępców nie może być żadnego współczucia i pobłażliwości. Jako dorosły człowiek sam ponosi za swoje postępowanie konsekwencje. Przypisywanie jego ojcu jakiejś winy jest zwykłą niegodziwością.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez Joey » środa, 15 mar 2006, 20:22

kraall napisał(a):Przypisywanie jego ojcu jakiejś winy jest zwykłą niegodziwością.

tak..

i własnie, nie wiem czy to już tu padło czy nie, ale co ma jego ojciec do tej sprawy ? czy to nie przegięcie atakowanie H.B. w związku ze zblizającymi się wyborami? ludzie Ci są juz dorosli i uwazam ze nie powinno się nawet w mediach podkreślać ze to syn prezydenta ..
Joey

Postprzez Eureka » środa, 15 mar 2006, 21:42

Joey napisał(a):
kraall napisał(a):Przypisywanie jego ojcu jakiejś winy jest zwykłą niegodziwością.

tak..

i własnie, nie wiem czy to już tu padło czy nie, ale co ma jego ojciec do tej sprawy ? czy to nie przegięcie atakowanie H.B. w związku ze zblizającymi się wyborami? ludzie Ci są juz dorosli i uwazam ze nie powinno się nawet w mediach podkreślać ze to syn prezydenta ..

Gdyby prezydent miasta nie był przełożonym dyrektora szkoły, w której jego syn, skazany za przestępstwo pełni funkcję zastępcy dyrektora, to popieram zaprzestanie ataków na "tak dorosłe" osoby.
Eureka
V.I.P

Postprzez Joey » środa, 15 mar 2006, 22:07

Eureka napisał(a):
Joey napisał(a):

tak..

Gdyby prezydent miasta nie był przełożonym dyrektora szkoły, w której jego syn, skazany za przestępstwo pełni funkcję zastępcy dyrektora, to popieram zaprzestanie ataków na "tak dorosłe" osoby.

No ok ..

jak bedzie skazany prawomocnym wyrokiem, to odwoła go jak panią dyrektor ze szkoly w Podczelu, oficjalnie, z kwiatami.. Bartosz B. sam nie odejdzie, dlatego ciekaw jestem jak to bedzie wyglądało ?
Joey

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg