TISAJA napisał(a):W sobote spotkanie z Unia Tarnow. Tarnowianie chca wygrac wszystkie mecze do konca sezonu, ale my ich powstrzymamy. Mam nadzieje ze zagra Richardson, bo ich rogrywajacy Carr jest dosc szybki i zwrotny wiec Sidor bedzie mial ciezki zywot. Do tego dochodzi dobrze rzucajacy Morgan, swietnie podajacy nasz niedoszly gracz Malesevic i center Zurawski.
Mam jednak nadzieje ze wygramy, mecz w Koszalinie pokazal ze grac za kadencji Karola potrafimy
Trzymam kciuki

Mafi napisał(a):TISAJA napisał(a):W sobote spotkanie z Unia Tarnow. Tarnowianie chca wygrac wszystkie mecze do konca sezonu, ale my ich powstrzymamy. Mam nadzieje ze zagra Richardson, bo ich rogrywajacy Carr jest dosc szybki i zwrotny wiec Sidor bedzie mial ciezki zywot. Do tego dochodzi dobrze rzucajacy Morgan, swietnie podajacy nasz niedoszly gracz Malesevic i center Zurawski.
Mam jednak nadzieje ze wygramy, mecz w Koszalinie pokazal ze grac za kadencji Karola potrafimy
Trzymam kciuki
Widzę tu rękę Flo (?)
TISAJA napisał(a):MafiWidzę tu rękę Flo (?)
Floyyyy a czemu moja?
Hmmmm ..... a to ciekawe....Że niby mnie nie stać na tak ciekawy tekst o sporcie??

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości