markolimp napisał(a):a ty sley tez byles w wojsku?????????????????
1 Morski Pulk Strzelcow; Gdynia, Witomino
czyli przy samym zlobie (czyt. Dowództwo Marynarki Wojennej)... no bo gdzie indziej moglem trafic?

markolimp napisał(a):a ty sley tez byles w wojsku?????????????????

kulA napisał(a):Slayer napisał(a):DeeJay napisał(a):Slay hehe w cywilu juz ?:)
jeszcze troche sie musze pomeczyc
troche to znaczy do kiedy??

McCool napisał(a):Slayer napisał(a):do lipca... ale nie narzekam, wojsko jest nawet zabawne
pod warunkiem ze po mydło się nie musisz schylać

WZT napisał(a):kulA napisał(a):Slayer napisał(a):do lipca... ale nie narzekam, wojsko jest nawet zabawne
zabawne jesli ktos ma ochote tam byc, mnie by na pewno nie bawilo
trzeba jakies pozytywne strony w kazdej sytuacji znalesc

Slayer napisał(a):McCool napisał(a):Slayer napisał(a):do lipca... ale nie narzekam, wojsko jest nawet zabawne
pod warunkiem ze po mydło się nie musisz schylać
co ty, mamy 3 osobowe pokoje z lazienka, istny hotel Mariot
I jak na wysoko urodzonego przystalo trafiles na wyzsza półke i.....autobus......

ewe napisał(a):Wojsko to sy. , gdzie by się nie było ,jadą po tobie jak po szmacie przez pierwszych kilka miesięcy . Choć niewielu mówi później ,że było całkiem o'k. Ja byłem na granicy ,niby fajnie ,można było zarobić ale w kość dostałem .
Ale odsłużyć wojsko powinni wszyscy ,nawet ci gamonie z kat .E .Żadnego odpracowywania .
Foreigner napisał(a):Kategorie czesto sobie ludki zalatwiaja.Dla mnie wojsko trzeba odsluzyc. W razie w i obrony ojczyzny to kto bedzie strezlal
![]()
Ja mam wojsko ya soba i sie z tego ciesze. Nikt mnie nie oskarzy o brak patriotyzmu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości