!

Vincenta napisał(a):U-S napisał(a):pluskwa napisał(a):Ludzie mają prawo wierzyć i mieqć poglądy.
No, według moherowców wierzyć tylko w ich ideały.
No, spróbuj nie wierzyć w Boga. Dopiero zobaczysz oblicze szalonych wyznawców.
Troszkę Ci uporządkowałam U-S.

Długoimienny napisał(a):kgg0000 napisał(a):sorry długoimienny im więcej czytam Twoich postów tym szybciej ginie w moich oczach obraz Ciebie jako człowieka otwartego (pozytywnie)...
Twoje zdanie, nic mi do niego. Obyś tylko ty nie zginął sobie z oczu, bo wtedy będziesz miał problem, jak Lech Kaczyński z określeniem swojego położenia: pomiędzy populizmem a brakiem tolerancji i łamaniem prawa. To tak jakbyś zapomniał, że niedawno ludzie z PiS-u złamali prawo, dyskryminując homoseksualistów i pozbawiając ich prawa do zbiorowego wyrażania opinii. Stwierdził to prawomocnym wyrokiem sąd. I dziś zaprotestowali przeciwko temu niektórzy obywatele Niemiec.
Po drugie, gdzie ktoś tu mówi o adpoptowaniu dzieci, zawieraniu małżeństw czy innych, prawnie daleko idących postulatach? Ja mówię i podkreślam, że Lech Kaczyński swoimi wypowiedziami dyskryminuje ludzi, którzy kochają osoby tej samej płci. Przeczytaj sobie art. 5, 31 i 32 Konstytucji RP, a potem zabieraj głos.
Dobra rada: nie czytaj moich postów, to nie będą cię bulwersowały. W demokracji masz wybór. W Polsce jeszcze masz wybór - skorzystaj.
ja nigdzie nie napisałem że Twoje posty mnie bulwersują. Stwierdziłem jedynie że kojażyłeś mi się z osobą dosyć otwartą (i na radykalizm i na liberalizm). oczywiście mówię to jako o Tobie dziennikarzu , bądź co bądź osobie publicznej
) a moja wypowiedź jest moją opinią i tyle. To że tak jest w konstutucji jak piszesz nie robi na mnie wrażenia.
Problemem tych ludzi na klipie jest Ojciec Dyrektor ktory wypral im lekko glowy. Dla mnie ten gosc nie jest juz nawet ksiedzem, tylko ciezkim oszolomem ktory do tego steruje naszym rzadem.
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
ewe napisał(a):Popieram Kaczyńskiego w nie krzewieniu postaw homoseks... "bo gdyby one zwyciężyły, ród ludzki wyginąłby". A kto będzie wyrabiał normę za nich ? Ja ? protestuję!
Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości