ewe ....... tylko te moherowe berety zachowują się jak fanatycy, a to nie jest dobrze.
W imię Boga było wiele zawieruch w historii.
W imię negacji wiary, ateizmu, materializmu, racjonalizmu, industrializacji też kilka by się znalazło, ale to oczywiście nie ta skala, prawda? Jak można porównywać tysiąclecia do niecałego wieku. Ale wojny religijne Polski nie dotknęły, w przeciwieństwie do stalinizmu. Dziwną skalą historyczną (według mnie, rzecz jasna) posługujecie się. Taką, jak z podręcznika historii gimnazjalnej.BLAaa napisał(a):Vincenta napisał(a):W imię Boga było wiele zawieruch w historii.
I jeszcze więcej trupów...
padalec napisał(a):ewe napisał(a):Marko - mnie się nie podoba jak facet "kopie glinę " drugiemu facetowi i uważam ,że to chore . I popieram ludzi ,którzy tego nie popierają .
Dziewczyno, chciałbym skopać ziemię w Twoim ogródku!

kraall napisał(a):padalec napisał(a):ewe napisał(a):Marko - mnie się nie podoba jak facet "kopie glinę " drugiemu facetowi i uważam ,że to chore . I popieram ludzi ,którzy tego nie popierają .
Dziewczyno, chciałbym skopać ziemię w Twoim ogródku!
Ona mówi, że jest facetem

ewe napisał(a):Człowieku ,kogo chcesz tępić ? Swoją matkę ,bo może chodzi w mocherowym berecie ? A może swoją babcie ,jeśli ją masz ?. Bądż poważny . Ci ludzie, tak samo jak ty mają prawo mieć swoje zdanie . To raczej nas mlodych ,tak podkręcono przeciwko innym ,że już sami nie widzimy co należy tępić .
.

Ludzie mają prawo wierzyć i mieqć poglądy.jeepi_srs napisał(a):Po drugie primo Gdyby to zachowanie (ich) bylo normalne to my rowniez bysmy mieli poglady w stylu "Ojciec Rydzyk powinien dostac Nobla, Nobla" i ze wogole jest naszym mentorem. Po trzecie primo ..ultimo jak moja mama lub babcia nosilyby moherowy beret szybko by im go zwialo z glowy
U-S napisał(a):pluskwa napisał(a):Ludzie mają prawo wierzyć i mieqć poglądy.
No, według moherowców wierzyć tylko w ich ideały.

Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości