kamila napisał(a):taaa, być moze w tą sobotę się spotkamy, jeszcze się zorientujeOlcia napisał(a):jakie próby? na dzień teatru?
a czy Ty wiesz, że jutro na 4 godz. mamy się spotkać w tej sprawie? prof. E. tak mi mówiła

nic mi o tym nie wiadomoOlcia napisał(a):a czy Ty wiesz, że jutro na 4 godz. mamy się spotkać w tej sprawie? prof. E. tak mi mówiła
, super. Ok, to trza się przejść.. bosz..co za organizacja

Sędzia Czesław napisał(a):No ma klasa pewnie znow nie zostanie dopuszczona do oglądania tej uroczystości, ale jakoś nie ubolewam

do dzis podobno mialy byc oproznione...Olcia napisał(a):Sędzia Czesław napisał(a):No ma klasa pewnie znow nie zostanie dopuszczona do oglądania tej uroczystości, ale jakoś nie ubolewam
ee...![]()
może do I części Wam się nie uda.. ale zawsze pozostaje II, która zaczyna się o (chyba) 17:00... i przychodzą tylko chętni...
uczys sie mialas a nia na forum mi tu wypisywac 
zapewnisz sobie niezapomniane przeżycia w taolecieSędzia Czesław napisał(a):Nie ciągnie mnie tam jakoś. No chyba, że zapewnicie niezapomniane przeżycia

butelki itp..
i doszłam do wniosku, że tego nie da się nauczyć i zostawiłam 
fern napisał(a):Taa... sapią żeby sprzątać szatnie. Ale co ze strojami na WF? Nam przekazano że tylko odzież wierzchnia ma zostać... Niektórzy nauczyciele strojów nie pozwalają wnosić do sali, bo 'śmierdzi'

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości