Niemiej jednak nie ma co sie rozpisywac. Popelnil blad dostal kare. Wszystko jasne nie ma co sie go czepiac. Bedzie dyrektorem za 2,5 roku
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
ewe napisał(a):I bardzo dobrze ,że został ukarany . Ale wiązanie tej sprawy w jakikolwiek sposób z prezydentem jest nadużyciem lekko mówiąc .
Tak na marginesie należy pociągnąć do odpowiedzialności także jeżdzących zbyt szybko ,szczególnie przy szkołach i na uliczkach osiedlowych .To jeszcze większe zagrożenie / w sensie ilości wykroczń/. Szkoda ,że nie zwraca się na to u nas w miescie uwagi.
kraall napisał(a):ewe napisał(a):I bardzo dobrze ,że został ukarany . Ale wiązanie tej sprawy w jakikolwiek sposób z prezydentem jest nadużyciem lekko mówiąc .
Tak na marginesie należy pociągnąć do odpowiedzialności także jeżdzących zbyt szybko ,szczególnie przy szkołach i na uliczkach osiedlowych .To jeszcze większe zagrożenie / w sensie ilości wykroczń/. Szkoda ,że nie zwraca się na to u nas w miescie uwagi.
Oczywiście, karać wszystkich naruszających prawo. Również pieszych przechodzących jezdnię gdzie popadnie i tych wchodzących bez zastanowienie na jezdnię w miejscach dozwolonych. Tylko to są wykroczenia. Natomiast jazda na dwóch gazach jest przestępstwem. Dla takich zero tolerancji.
Gargamel napisał(a):Słyszałem trochę na ten temat.Ta sprawa jest bardzo dziwna i nie do końca jasna.No cóż wcześniej dyrektor cepitu i winnych nie ma,teraz wicedyrektor i jakieś pokrętne informacje z policji,następnie wicestarosta i w/g mnie próba ukręcenia sprawy.Po tym wszystkim ja nie daję wiary policji,bo wiem trochę na ten temat.Oj krecą smurfy.
Tylko prosze nie wmawiaj mi, ze zostal wsadzony do niego sila i, ze ltos telepatycznie sterowal jego ruchami bo do tego sprowadza sie twoja wypowiedz.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości