Nash Johnson napisał(a):Rysio, prawda jest taka, że nawet ci niepalący ludzie, którzy chodzą do pub'ów zdają sobie sprawę z tego, że bedą zmuszeni wdychac dym papierosowy, i po prostu sie z tym godzą! Ty jesteś jedna z tych niepalących, też powinieneś się z tym pogodzić albo zostać w domu, bo wielkiej rewolucji tutaj nie rpzeprowadzisz! Jak na razie w każdym Pub'ie czuć zapach piwa i papierosów, a jeśli Tobie to aż tak bardzo nie odpowiada bo czujesz sie poszkodowany, że przez kogoś musisz się truć to po prostu tam nie chodź! To chyba najprostsze rozwiązanie, nikt Ciebie przecież nie zmusza... ;/
Skoro już to, iż jesteś niepalący postrzegasz w kategoriach powinności izolacji od społeczeństwa to się odizoluj bo sprawiasz wrażenie "nieprzystosowanego"! Nie wiem po czym wnosisz, że jestem palaczem skoro ani razu o tym nie mówiłem.
bylem dzisiaj w kawiarni na gorze w hosso jakos nie zauwazylem zeby ktos palil bylo oknigdy nie pale w restauracjach , palenie przy jedzeniu jest bez sensu - rownie dobrze mozna isc do fastfoodu bo i tak nie bedzie smakowacDemurrer - wolnosc wyboru to podstawa, ty wybierasz zostanie w domu ja wybieram puba jadasz czasem hamburgery ? przeciez sa tez trujaceniedociera to zaloz sobie manife i zrob strone w eu.pl o tym
polecam tez blogi - tam cierpienia mlodego werthera mozna uprawiac do woli
dociera?padalec napisał(a):Demurrer napisał(a):Mam więc nadzieję, że w XXI wieku smród nie będzie symbolem spędzania wolnego czasu.
Jak będziesz częściej zmieniał skarpetki, to nie będzie.
rysio napisał(a):
niestety masz racje z tym ze oni poniewaz maja skazone umysly, zadnych argumentow nie przyjma,
Vincenta napisał(a):Możemy iść na ryby.
Zamiast fajki - wędka .
zamiast palić i szlajać się po knajpach proponuje chodzić na ryby
samo zdrowie - czyste powietrze, relax, a piwko też można wypić 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości