redlovebloodgirl napisał(a):bardzo bylibyscie zli gdyby w niektorych kolobrzeskich lokalach wprowadzono zakaz palenia
raczej o to mi chodzilo. wydzielone pomieszczenie - jasne, tylko zeby nie mialo wymiarow 2x2 metry i bez klimatyzacji...
redlovebloodgirl napisał(a):bardzo bylibyscie zli gdyby w niektorych kolobrzeskich lokalach wprowadzono zakaz palenia
WZT napisał(a):Nash Johnson napisał(a):Trudno, żeby URI wypowiadał się w imieniu wszystkich, kołobrzeskich palących, lubiących spędzać czas w pub'ach np! Jesli człowiek który pali idzie na piwko do pub'u, to do jednej z przyjemności nalezy zapewne zapalenie papierosa przy piwie i przy milej rozmowie, palenie w miejscu wydzielonym do którego trzeba przejść nie jest chyba już tak kmofortowe.
tak samo zapewnie konfortowe jest wdychanie przez innych dymu z papierosow....
(just kidding) 
Nash Johnson napisał(a):No ale jeśli większość osób pali? No to już czysta demokracja! poza tym, takie gadanie zmierza ku niczym!

rysio napisał(a):marko napisał(a):zauważyłem że chyba więcej kobiet niż meższcyzn pali ( chodzi mi o przedział wiekowy od 20 - 40 lat ) zgodzicie sie ze mną
niestety tak:(:(:(:( a szkoda - kobieta z papierosem wygląda..... bleeeee

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 10 gości