Młodzieżowa Rada Miejska

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Foreigner » czwartek, 2 mar 2006, 12:36

Vincenta napisał(a):
ŁUkasz napisał(a):
Vincenta napisał(a):Jak tak czytam co pisze Łukasz , to dochodze do wniosku, że ta cała MRM to jeden wielki pic na wodę i jedna wielka pomyłka. Jeśli tak to ma wyglądać, tzn. jeśli jest odłamem MD i PO , a Ty jesteś jej moderatorem, to po prostu lepiej będzie rozwiązać ten sztuczny twór i zapomnieć o nim.

Jeśli kiedyś dzieciaki w szkolach bedą chciały coś takiego stworzyć, to Ty Łukaszu trzymaj się od nich z daleka, bo znowu wyskoczy jak Filip z konopii kolejny Franek.

Co jeszcze mogę zrobić, żeby pokazać, że nie jest to odłam SMD (nie piszę już o PO bo to absurd). Mam zakazać wszystkim Młodym Demokratom uczestnictwa w MRM ?? :?

Wystarczy jak przestaniesz mówić, że MRM jest apolityczna, a Ty nie masz z nia nic wspólnego.

Problem polega na tym, ze to SMD wpadlo na pomysl zaktywizowania mlodzierzy :] czego FMS nie moze przezyc :].
Rozpetali oni wojne a ty Vincento dalas sie wciagnac. Teksty pisane przez dlugoimiennego tez nie sa do konca prawdziwe. Bo niby skad dlugi ma info?? Skoro powstanie MRM (jeszcze przed pierwszym spotkanie plenarnym) skwitowal slowami: "Po co mam przychodzic skoro i tak nic z tego nie wyjdzie?" Tak samo jak jego zapierajace dech w piersiach opowiesci z spotkania roboczego na ktorym nawet nie byl a o ktorym wie od rozzalonego FMS :]
Vincento oceniaj fakty.
Foreigner
Weteran

Postprzez BLAaa » czwartek, 2 mar 2006, 12:36

Jeszcze nie zaczęli poważnie działać, a juz tyle emocji...
Kiedy Sesja MRM z jakimis konkretnymi uchwałami?
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Didi » czwartek, 2 mar 2006, 12:46

na starcie maja reklame jak marcowy numer playboya wczoraj we wszystkich mediach :D
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Gargamel » czwartek, 2 mar 2006, 15:20

Młody człowieku złamaliście prawo szkolne ,a wasz statut przypomina konstytucję Białorusi.
Merytorycznie jesteście nadzy,a wasze działania to nieporozumienie.Nie możecie się zapisać do ZHP.O jakich skrzynkach bredzicie.Uczniowie mają na uczniów donosy pisać.Co to w szkole nie ma dyrektorów,wychowawcow,nauczycieli, a w domach rodziców.Powaleni jesteście.Mam nadzieję ,że ktoś to oszołomstwo zablokuje. :evil:
Gargamel
Ważniak

Postprzez Hayes » czwartek, 2 mar 2006, 18:17

Gargamel napisał(a):Młody człowieku złamaliście prawo szkolne ,a wasz statut przypomina konstytucję Białorusi.
Merytorycznie jesteście nadzy,a wasze działania to nieporozumienie.Nie możecie się zapisać do ZHP.O jakich skrzynkach bredzicie.Uczniowie mają na uczniów donosy pisać.Co to w szkole nie ma dyrektorów,wychowawcow,nauczycieli, a w domach rodziców.Powaleni jesteście.Mam nadzieję ,że ktoś to oszołomstwo zablokuje. :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol:

ale dobre :wink:
Hayes
Dyskutant

Postprzez Vin » czwartek, 2 mar 2006, 18:30

Wyjątkowo zgadzam się z Gargamelem.
Vin
Uzależniony

Postprzez Foreigner » czwartek, 2 mar 2006, 18:43

Gargamel napisał(a):Powaleni jesteście.Mam nadzieję ,że ktoś to oszołomstwo zablokuje. :evil:

Proponuje ostzerzenie dla tego pana bo juz przesadza. Swoim zachowaniem i slowami udowadnia tylko ze jest tym co Ziobro dla Millera.

Brawo panie gargamelu "1:Ziobra" dla chamstwa.
Foreigner
Weteran

Postprzez Hayes » czwartek, 2 mar 2006, 18:46

WZT napisał(a):Hayes a kiedy ty wystarujesz z swa organizacja dla mlodych ludzi????

A co do zalozyciela teamtu to mam jedno pytanie:
Gdzie sie podzial czlowiek co was kontroluje???
Bo z tego co tu wyczytalem to o zasadach i normach macie dosc nikle pojecie....

spoko :wink: na razie nie ma ludzi o wspólnych poglądach(za mało nas)
Hayes
Dyskutant

Postprzez Foreigner » czwartek, 2 mar 2006, 18:47

Jak juz znajdziecie odpowiednio duzo to powolacie MRM :lol:
Ehhh szkoda mi was.
Foreigner
Weteran

Postprzez Hayes » czwartek, 2 mar 2006, 18:48

Foreigner napisał(a):Jak juz znajdziecie odpowiednio duzo to powolacie MRM :lol:
Ehhh szkoda mi was.

a co to jest MRM? :lol:
Hayes
Dyskutant

Postprzez Foreigner » czwartek, 2 mar 2006, 18:49

To jest twor o ktorym nic nie wiesz a na temat ktorego sie tu wypowiadasz bo poprosil cie kolega.
Foreigner
Weteran

Postprzez Hayes » czwartek, 2 mar 2006, 18:52

Foreigner napisał(a):To jest twor o ktorym nic nie wiesz a na temat ktorego sie tu wypowiadasz bo poprosil cie kolega.

a skąd takie informacje posiadasz, że ktoś mnie o cokolwiek prosił?
bo ja pierwsze słyszę.... chyba że ty lepiej wiesz :?
Hayes
Dyskutant

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg