Vincenta napisał(a):ŁUkasz napisał(a):Vincenta napisał(a):Jak tak czytam co pisze Łukasz , to dochodze do wniosku, że ta cała MRM to jeden wielki pic na wodę i jedna wielka pomyłka. Jeśli tak to ma wyglądać, tzn. jeśli jest odłamem MD i PO , a Ty jesteś jej moderatorem, to po prostu lepiej będzie rozwiązać ten sztuczny twór i zapomnieć o nim.
Jeśli kiedyś dzieciaki w szkolach bedą chciały coś takiego stworzyć, to Ty Łukaszu trzymaj się od nich z daleka, bo znowu wyskoczy jak Filip z konopii kolejny Franek.
Co jeszcze mogę zrobić, żeby pokazać, że nie jest to odłam SMD (nie piszę już o PO bo to absurd). Mam zakazać wszystkim Młodym Demokratom uczestnictwa w MRM![]()
Wystarczy jak przestaniesz mówić, że MRM jest apolityczna, a Ty nie masz z nia nic wspólnego.
Problem polega na tym, ze to SMD wpadlo na pomysl zaktywizowania mlodzierzy
czego FMS nie moze przezyc
.
Rozpetali oni wojne a ty Vincento dalas sie wciagnac. Teksty pisane przez dlugoimiennego tez nie sa do konca prawdziwe. Bo niby skad dlugi ma info?? Skoro powstanie MRM (jeszcze przed pierwszym spotkanie plenarnym) skwitowal slowami: "Po co mam przychodzic skoro i tak nic z tego nie wyjdzie?" Tak samo jak jego zapierajace dech w piersiach opowiesci z spotkania roboczego na ktorym nawet nie byl a o ktorym wie od rozzalonego FMS
Vincento oceniaj fakty.