kgg0000 napisał(a):Flo napisał(a):kgg0000 napisał(a):za róże dziękuję ale piwko z chęcią![]()
18 lat skonczyles?
edit
skan dowodu osobistego, jesli tak
nie mamo, nie skończyłemto może aktimel chociaż

MagdaLena napisał(a):Tuman, jest to człowiek głupi. Chcielibyście być operowani przez chirurga, który ściągał na wszystkich egzaminach???? bo ja nie.
)

Flo napisał(a):MagdaLena napisał(a):Tuman, jest to człowiek głupi. Chcielibyście być operowani przez chirurga, który ściągał na wszystkich egzaminach???? bo ja nie.
no wybacz, chirurdzy przechodza takie szkolenie, ze ciezko o zakale, ktora zamiast nerki wytnie serce (no ale cuda sie zdarzaja)
Zatem nietrafiony przyklad. No chyba ze po Szkole Biznesu mozna zostac lekarzem? Jesli mozna to mnie oszukano, bo zawsze chcialem byc lekarzem a tam kazali studiowac ekonomie
kgg0000 napisał(a):czyżbyś zaczęła temat kołobrzeskich chirurgów? podważasz ich kompetencje??![]()
dobrze mówię Flo?? dobrze?;)
) nie potrafia kroic
MagdaLena napisał(a):Flo napisał(a):MagdaLena napisał(a):Tuman, jest to człowiek głupi. Chcielibyście być operowani przez chirurga, który ściągał na wszystkich egzaminach???? bo ja nie.
no wybacz, chirurdzy przechodza takie szkolenie, ze ciezko o zakale, ktora zamiast nerki wytnie serce (no ale cuda sie zdarzaja)
Zatem nietrafiony przyklad. No chyba ze po Szkole Biznesu mozna zostac lekarzem? Jesli mozna to mnie oszukano, bo zawsze chcialem byc lekarzem a tam kazali studiowac ekonomie
W tym kraju wszystko można.
kgg0000 napisał(a):a 5 by Cię chciało Flo amancie??

Flo napisał(a):kgg0000 napisał(a):a 5 by Cię chciało Flo amancie??
jedna do gotowania, druga do prasowania, trzecia do sprzatania, czwarta do zakupow, piata do lozka - proste nie?![]()
Albo co tam - piata do robienia oplat, do lozka wezme kochanke

Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości