kgg0000 napisał(a):jezu ile razy na forum pisane jest o "szajbusach" z urządu miasta. czy to oznacza że wszyscy urzędnicy z urzędu miasta to "szajbusy"??
Flo napisał(a):MagdaLena napisał(a):Robicie z igły widły. Napisałam prawdę, że do tej szkoły chodzą tumany, za których dyplomem stoi tylko i wyłącznie kasa, nie napisałam, że wszyscy tam są tumanami.
argumenty, konkrety, kto konkretnie jest tumanem?

MagdaLena napisał(a):Flo napisał(a):MagdaLena napisał(a):Robicie z igły widły. Napisałam prawdę, że do tej szkoły chodzą tumany, za których dyplomem stoi tylko i wyłącznie kasa, nie napisałam, że wszyscy tam są tumanami.
argumenty, konkrety, kto konkretnie jest tumanem?
Flo, alfabetycznie wymieniać?
MagdaLena napisał(a):Robicie z igły widły. Napisałam prawdę, że do tej szkoły chodzą tumany, za których dyplomem stoi tylko i wyłącznie kasa, nie napisałam, że wszyscy tam są tumanami.
Napisałam prawdę, że do tej szkoły chodzą tumany, za których dyplomem stoi tylko i wyłącznie kasa, nie napisałam, że wszyscy tam są tumanami.

MagdaLena napisał(a):uderz w stół, a nożyce się odezwą
kgg0000 napisał(a):jednak wnoszę gdyż zaznaczyłeś że chcesz abym pozwolił by MagdaLena sama odpowiedziała - to takie delikatne uciszanie. Wybacz że uważam podobnie jak ona i że odpowiadałem za nią (odpowiadałem za siebie). Ale spoko, luzzz...
Głównie chodzi o to że obecnie nie ma już takiego znaczenia że ktoś ma magistra bo pracodawca przeważnie zwraca uwagę na jakiej uczelni ten magister został zdobyty.
bzdura, pracodawca patrzy na to co umiesz a nie na papier, papierem dobrze roboty nie wykonasz

kgg0000 napisał(a):to chyba Flo za dużo rekrutacji nie przechodziłeś...
owszem patrzy się na to jak się pracuje ale najpierw jest walka o danie szansy...
Vincenta napisał(a):I tu się zgadzam z kgg.
Nie masz szans, jeśli o to samo stanowisko ubiega się na przyklad absolwent UJ.
kgg0000 napisał(a):qrczak sam mam znajomych w tej szkole i sami oni mówią o kiepskim poziomie tej szkoły. jak tam chodzisz to sama wiesz najlepiej jak jest.

Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość