Wolność wypowiedzi na forum!

Jeżeli masz coś ciekawego do zaproponowania i uważasz że może to poprawić funkcjonowanie naszego forum - napisz to tutaj.

Wolność wypowiedzi na forum!

Postprzez Nash Johnson » poniedziałek, 27 lut 2006, 12:10

Hmmm, o godzinie 11:54 załozyłem temat pod tytułem "OSTRZEŻENIA" w którym wyraziłem swoją opinię na temat niesłusznego moim zdaniem ostrzeżenia jakie otrzymałem, byłem też ciekaw co inni forumowicze ( w koncu ostzreżenia to temat bieżący w dużej mierze dotyczący forum) o tym myślą?
Ku mojemu zdziwieniu temat został usunięty juz o 12:00 przez MODERATORA joshu4 Którego w sumie trochę skrytykowałem zarzucając mu fatalną argumentację danego mi ostrzeżenia! Czy to nie jest przypadkiem ograniczanie wolności wypowiedzi>? Przecież na forum można pisać różne rzeczy!
Jesłi post, w którym 10 stron zostało zapisane "alfabetem morsa" i ma to rację bytu, to dlaczego mój post w którym wysnówam konstruktywną krytykę systemu przydzielania ostrzezeń został usunięty po zalediwe 6 minutach??

Hmmm. ciekawe czy ten post również zostanie suunięty, zacznę mierzyć czas! ( i mam podstawy, żeby obawiać się o ukrócenie istnieneia tego tematu)

No, a żeby nie wyszedł ten psot na esej to zadaje pytanie innym forumowiczom! Czy nie uważają zaistniałej sytuacji jako ograniczenie mojej, w tym przypadku wolności wypowiedzi? Chętnie zamieszczę treśc tematu, który został usunięty po 6 minutach!
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez qrczak » poniedziałek, 27 lut 2006, 12:33

Czy nie uważają zaistniałej sytuacji jako ograniczenie mojej, w tym przypadku wolności wypowiedzi?

Nie.
Moderatorzy są poważnymi i odpowiedzialnymi ludźmi i nie dają ostrzeżeń bez powodu. Jak ktoś zasłużył na ostrzeżenie to dostał, inni użytkownicy też dostali i jakoś płaczów z tego powodu nie ma, jakoś się z tym pogodzili, Tobie też chyba pozostaje się pogodzić.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Nash Johnson » poniedziałek, 27 lut 2006, 12:37

Pewnie, że sie pogodze, przeciez nie placze:) Chodzi jedynie o to iz nie uwazam iz ostrzezenia ktore dostalem bylo konieczne! Moze i moderatorzy sa odpowiedzialni i tacy fajni jak piszesz, ale nie sa nieomylni!
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez qrczak » poniedziałek, 27 lut 2006, 12:39

Moze i moderatorzy sa odpowiedzialni i tacy fajni jak piszesz, ale nie sa nieomylni!

Jasne że nie, nie myli się tylko ten kto nic nie robi.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Demurrer » poniedziałek, 27 lut 2006, 12:40

Musisz się nasz nauczyć Nash dyskutować. Prześledź swoje posty. Prawie każdy zaczynasz od ataku lub wyśmiania przedmówcy. Tym samym prowokujesz do pyskówek. A za to według regulaminu jest ostrzeżenie.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Nash Johnson » poniedziałek, 27 lut 2006, 12:47

hehe, rózny lduzie mają styl wypowiedzi! może moim, jest krytyka! moze to dlatego ze zabieram glos tylko wówczas gdy chce cos skrytykwoac! To ze moja krytyka kogos prowokuje to juz chyba problem tego srowokowanego prawdaż? Skoro słowa nie wystarczają komuś do tego by w pełni wyrazić to co ma się na duszy to niech nei uczestniczy w forum ! SIMPLE!
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez j0shu4 » poniedziałek, 27 lut 2006, 12:48

Nash napisze ci po raz ostatni
dostales ostrzezenie za agresywne zachowanie na forum tudziez za prowokowanie i dazenie do spiec z innymi uzytkownikami forum
nijak sie to nie ma do wolnosci wypowiedzi
j0shu4
Moderator

Postprzez qrczak » poniedziałek, 27 lut 2006, 12:51

Dostałeś wyczerpującą odpowiedź to chyba można temat zamknąć.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Nash Johnson » poniedziałek, 27 lut 2006, 13:08

skoro trzeba to zamknijcie :)
Ja nadal nie jestem pewien słuszności otrzymanai ostrzeżenia ale nie będe się przeciez o to wykłócał w neiskończonośc, po prostu dostałem i tyle, nic mi się chyba nie stanie z tego powodu :)

Ale jestem za obszerniejszą, publcizną argumentacją osrzeżeń!!
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez FiDo » poniedziałek, 27 lut 2006, 13:43

Nash Johnson napisał(a):Ale jestem za obszerniejszą, publcizną argumentacją osrzeżeń!!

moderator nic nie musi argumentowac. tutaj nie ma demokracji, tu jest forumokracja. tu nie ma konstytucji, tu jest netykieta. i musisz to zrozumiec. pochwalam moderatorow, jestes nazbyt krytyczny wobec innych uzytkownikow. to forum jest jak jedna wielka rodzina, Ty tutaj wszedles z brudnymi butami.
FiDo
Arcymistrz

Postprzez Mafi » poniedziałek, 27 lut 2006, 13:46

A tak w ogóle, to Panowie moderatorzy to fajne chłopaki i na pewno Cię nie skrzywdzili, widocznie na to zasłużyłeś- tu się nic bez przyczyny nie dzieje (przemyśl to) :)

Dziękuję za uwagę ;p
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez Nash Johnson » poniedziałek, 27 lut 2006, 14:07

Co Ty Fido gadasz? Nie mam rpawa do krytyki tego co w mom mniemaniu na krytykę zasługuje??
Smieszne jest to zdanie o jednej wielkiej rodzinie, zaiste smieszne!
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez FiDo » poniedziałek, 27 lut 2006, 14:14

Nash Johnson napisał(a):Co Ty Fido gadasz? Nie mam rpawa do krytyki tego co w mom mniemaniu na krytykę zasługuje??
Smieszne jest to zdanie o jednej wielkiej rodzinie, zaiste smieszne!

hehehe. a gdzie tak napisalem? kazdy ma prawo na krytyke. ale oprocz prawa sa jeszcze normy moralne, ktore Ty przekraczasz. krytyk powinien miec wyczucie. Ty go nie masz. i jestes po prostu slepy. starasz sie zrobic idiotow z ludzi, ktorzy wykazuja wieksza dojrzalosc od Ciebie. inni to widza, dlaczego Ty nie?

a propos rodziny, to oczywiscie metafora byla. i nie masz cos sie smiac, bo jestes tutaj nowy i nie masz pojecia jak to wszystko dziala. jestesmy ludzmi, ktorzy spotykaja sie na piwku, chodza na specery (moze wolisz slowo 'real'), znaja sie. oczywiscie nie cale forum.

jestes jak ten Kuba Wojewodzki "o jezu jezu patrzcie na mnie jaki ja jestem madry!! jaki ja jestem szczery i krytyczny!"
pozdro
FiDo
Arcymistrz

Następna strona

Powrót do :: forum