rakus4 napisał(a):Nie wiem plotka czy nie plotka ale TKK musi cos dzialać. A co by bylo jak by CHELO bylo?.?.?.?.?.?
Poczytaj o sieci kablowej UPC w powiązaniu z usługą CHELLO i wyciągnij wnioski.
pastor napisał(a):Karol napisał(a):rakus4... a co planujesz jako alternatywe, neo ?
oj zebys sie nie wracal do kablowki... nie pal mostow za soba bo limity koncza sie szybciej niz na reklamach
cheers
spoko niech odejdzie, w KG jest tyle alternatyw ze szok, tylko slabo sie reklamuja, albo poczeka na Chello![]()
![]()
ida sluchy ze niedlugo przybeda do KG parostatkiem i beda nadawac ze skladowni sledzi
![]()
![]()

Karol napisał(a):pastor napisał(a):Karol napisał(a):rakus4... a co planujesz jako alternatywe, neo ?
oj zebys sie nie wracal do kablowki... nie pal mostow za soba bo limity koncza sie szybciej niz na reklamach
cheers
spoko niech odejdzie, w KG jest tyle alternatyw ze szok, tylko slabo sie reklamuja, albo poczeka na Chello![]()
![]()
ida sluchy ze niedlugo przybeda do KG parostatkiem i beda nadawac ze skladowni sledzi
![]()
![]()
nie prosciej kupic laptopa i karte stalego klienta w skanpolu ?
:):)aramis napisał(a):Karol napisał(a):pastor napisał(a):Karol napisał(a):rakus4... a co planujesz jako alternatywe, neo ?
cheers
![]()
![]()
![]()
nie prosciej kupic laptopa i karte stalego klienta w skanpolu ?
W Skanpolu dostęp do Internetu jest bezpłatny więc karty nie potrzeba:):)
rakus4 napisał(a):O to mi chodzi ze TKK ma słabe łącze i nic nie robi żeby dorównać Neostradzie. I w takim wypadku jak umowa mi się skończy to ide założyć Neostrade!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość