WZT napisał(a):dziwnie mi to wyglada na potrojna ironie![]()
hmm.. wlasciwie, może byc i potrojna...tym bardziej sie jej nie da odczytac

WZT napisał(a):Chater_ napisał(a):Uri napisał(a):chaterza[beeeeeep] animacja, ROFLcopter
Ona też już niedługo będzie passe.
a nie glamur?????????

agentWomen napisał(a):Traaaaagedia, w ogóle nie wiem kto ich tak wylansował, że doszło "aż" do nas.
Moim zdaniem nie powinni wyjść ze swojego miasta, a właściwie ze swojej dzielnicy, aaa nawet podwórka![]()
totalna kupa
WZT napisał(a):Za stanawia mnie jedno.... jak tak wszycy nie lubicie bic na topie,dzesi, trendi,glamor i innym modnym tworem. To co byscie zrobili gdyby nagle cos co wy lubicie stalo sie "trendi".
Np. taki DKF
Czy np. wierni fani by z tego by zrezygnowali??Bo przeciez to jest "glamor" a my nie lubimy tego co jest "dzezi".
To mnie wlasnie ciekawi....rekacja ludzi na taka mode...
Czy beda siedziec w kinie i psioczyc na tych nowych co na dobrych filmach sie nie znaja bo tylko przychodza bo to jest "modne"??/
A moze po prostu przestana chodzic bo co jest modne to jest glupie a my jestesmy zbyt inteligecki ludziki aby podazac z pradem....
A wy jak sadzicie?
a teraz pare slow aby mnie ktos nie zjechal ze atakuja taka fajne cos co sie nazywa DKF-nic do tego niemam ale tylko sie tym dla przykladu posluzylem bo z tego co zauwarzylem do wyobrazni ludzi dochodzi szybciej jesli odwoluje sie do czegos co jest z ich podworka.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości