studenci!!!! co tam u was?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Peny » środa, 22 lut 2006, 23:07

Po sesji, wczoraj zaliczylam ta nieszczesna filozofie... nie bylo nawet tak ciezko. Ogolnie jest beznadziejnie, bo zostalo mi tylko 3,5dnia w domu ;( :cry:
Poza tym, nadal nie mam gdzie meiszkac ;/
Peny
Terminator

Postprzez FiDo » środa, 22 lut 2006, 23:09

Peny napisał(a):Po sesji, wczoraj zaliczylam ta nieszczesna filozofie... nie bylo nawet tak ciezko. Ogolnie jest beznadziejnie, bo zostalo mi tylko 3,5dnia w domu ;( :cry:
Poza tym, nadal nie mam gdzie meiszkac ;/

jezeli chodzi o dom to marudzisz :) nie bylo mnie w Kolobrzegu od poczatku stycznia i nie bede do polowy kwietnia :)
FiDo
Arcymistrz

Postprzez yennefer » środa, 22 lut 2006, 23:33

i zaczal sie nowy semestr... i juz wiem, ze bedzie ciezko. i wcale nie chce marudzic, tyle ze wczoraj troche sie podlamalam. ale moze to lepiej - bede musiala sie zmobilizowac ;)
a poki co, jeszcze chyba zyje feriami i nie potrafie sie przestawic na tryb "aktywny umyslowo" :|
yennefer
Mieszka tu

Postprzez .Y. » czwartek, 23 lut 2006, 00:38

Yennefer.. Nie ty jedna.. Mam to samo.. Dlatego dzis zamiast na zajecia i dwa kolokwia udalam sie z kolezankami na kawe i zakupy ;)
.Y.
Coś tam napisał

Postprzez Nemo » piątek, 24 lut 2006, 12:42

Plan wszystkich zaskoczyl. pojawily sie prakrytki sroodroczne a to oznacza duzo roboty i masakre w jakims przedszkolu...... :lol: :( :wink:
Poza tym siedzimy od rana do wieczora na uczelni :cry:
Ale na szczescie zdazylam zaliczyc 4 imprezy z marszu........ :lol: :wink: :P
Nemo
Ważniak

Postprzez kulA » piątek, 24 lut 2006, 13:15

mam bardzo fajny plan, fajnych prowadzacych i to wszystko chca mi zmienic przez to ze sa ludzie ktorzy sobie ze studiami nie poradzili, chca mi jednym slowem zrobic totalne przemeblowanie, do tego prowadzacy wymyslaja sobie jakies dodatkowe kartkowki i kolosy ktorych nigdy nie bylo,
moja wina ze koles robi nudne wyklady niezbyt zwiazane z tematem przedmiotu?? zmienilby program wykladow to by chodzilo wiecej niz 6 osob a nie probuje nas zmusic robiac kolosa z wykladow

niezle cyrki sa
kulA
Rycerz forum

Postprzez Olga » sobota, 25 lut 2006, 12:03

CUDOWNIE CUDOWNY CUD !! :lol: Zaliczyłam egzamin niemożliwy !! Na 3 !! [smilie=happy2.gif] Teraz mogę całkowicie potwierdzić wszystkie plotki na temat egzaminów u prof. M :| System jego oceniania (a raczej jego brak) to najprawdziwsza prawda.
Oczywiście mam nadzieję, że nie dowiem się za tydzień iż pomylił się przy spisywaniu ocen na kartę [smilie=hmmm.gif] Zabiłabym ;/ .... :P
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez Mahareth » poniedziałek, 27 lut 2006, 16:42

ucze sie i ucze...i pracuje i czasu ni mam zeby Kołobrzeg zobaczyc znowu...ale takie zycie...mam nadzieje ze w sierpniu albo wrześniu jakiś urlopik będzie to przyjedę...i pobłądze troche po mojej kochanej plaży kołobrzeskiiej... :oops:
Mahareth
Nowicjusz

Postprzez kulA » poniedziałek, 27 lut 2006, 16:48

no wiec dzis sie okazalo ze zaliczylem kolosa ktorego zaliczyc nie mialem, dowodzi to po raz kolejny ze koles nie sprawdza tych prac (szkoda ze dopiero za piatym podejsciem tak mojej nie sprawdzil ze zdalem), bo na pytanie typu "kiedy korzysta sie czterozaciskowego omomierza cyfrowego?" ja mu odpowiedzialem: "wtedy kiedy nie mozna uzyc dwuzaciskowego" :P a generalnie odpowiadanie polegalo na tym ze przez dwie minuty zastanawialem sie o co chodzi w pytaniu, a jak juz zrozumialem, albo i nie, to sie zastanawialem z czym mi sie to kojazy, i pisalem co popadnie :P
kulA
Rycerz forum

Postprzez Adit » poniedziałek, 27 lut 2006, 22:22

nie znam jeszcze swojego dokładnego planu, ale już czuję, że bedzię ***** --> bardzo niefajny. No cóż czeka mnie bardzo, bardzo pracowity semestr..

Tak, więc do dzieła :wink:
Adit
Ważniak

Postprzez Koala » środa, 1 mar 2006, 18:35

to moze przestaniesz statsić no.1 w statystyce WZT :twisted:
Koala
Mistrz klawiatury

Gadu-Gadu: 5257236

Postprzez Mafi » środa, 1 mar 2006, 19:44

WZT napisał(a):
Koala napisał(a):to moze przestaniesz statsić no.1 w statystyce WZT :twisted:

eeeeeeeeee a w jakim rankingu niby prowadze???

Ilości postów...
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez kulA » środa, 1 mar 2006, 19:58

siedzi po nocach, nudzi mu sie to czyta wszystko, czy go interesuje czy nie, a jak juz czyta to czasem napisze, ot co
kulA
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark