) cos trzeba bylo z ty6m zrobic. W taki sposob posunieto pana Antoniego Storczyka (panowie Cz. Hoc i HB wiedzieli ze jest to honorowy czlowiek i nie pojdzie na takie uklady). Nie ma co tu owijac w bawelne czy siac niepewnosc i. Tak bylo. Czy jest to sprzeczne z statutem tej wspanialej jedynej i niepowtarzalnej partii wodzowskiej (partii duce) nie wiem bo nie dosatalem na moje wczesniejsze pytanie odpowiedzi (pan HO!HO! jak zwykle zmienilk temat atakujac). Jedno jest pewne zamieniono czlowieka z klasa na starego ale jakze lubianego przez Cz. H. HB.Wybory w PiS'ie obchodza sporo gdyz od nich zalezalo poparcie dla dziadziunia jako kandydata na prezydenta miasta.
Mozesz mowic rozne rzeczy wiadomo jednak, ze twoj ojciec zrobil jak zrobil (cichaczem bez wiedzy pana Antoniego wprowadzil 7 czlonkow).
Czy jest to sprzeczne z statutem tej wspanialej jedynej i niepowtarzalnej partii wodzowskiej (partii duce) nie wiem .Vincenta napisał(a):Skoro nie ma konkretów, tylko same plotki i bzdury - to nie szkoda nerwów i czasu na ustosunkowywanie się do nich ?
Gargamel napisał(a):Foreigner zaczynasz dokonywać nieuzasadnionych porównań,plotkujesz,oczerniasz,wprowadzasz w błąd.Ja sądzę ,że A. Storczyk jest staszy od Henryka Bieńkowskiego.Jakoś dziwnie nam wszystkim próbuje się tu na forum wmówić ,że człowiek im starszy tym mniej wie,tym mniejszą ma wartość.Wybaczcie, ale to tylko slogan wymyślony na potrzeby określonych ludzi,to bzdura ociekająca obłudą i wręcz głupota.Takie wypowiedzi mają tylko i wyłącznie na celu deprecjonować pozycję prezydenta w nadchodzących wyborach.
Demurrer napisał(a):Gargamel napisał(a):Foreigner zaczynasz dokonywać nieuzasadnionych porównań,plotkujesz,oczerniasz,wprowadzasz w błąd.Ja sądzę ,że A. Storczyk jest staszy od Henryka Bieńkowskiego.Jakoś dziwnie nam wszystkim próbuje się tu na forum wmówić ,że człowiek im starszy tym mniej wie,tym mniejszą ma wartość.Wybaczcie, ale to tylko slogan wymyślony na potrzeby określonych ludzi,to bzdura ociekająca obłudą i wręcz głupota.Takie wypowiedzi mają tylko i wyłącznie na celu deprecjonować pozycję prezydenta w nadchodzących wyborach.
Masz rację Gargamelu. To taka opracowana taktyka. W każdym poście pewne osoby muszą zawsze użyć słowa "dziadziunio" lub w inny sposób podkreślić, ze prezydent jest "starszy".
Nie muszę wyjaśniać jakie środowisko tę taktykę wymyśliło i komu ma ona służyć, na zasadzie kontrastu.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 2 gości