Słuchajta! Nauczyciele szkoły w Rymaniu piją wódkę w czasie lekcji,
qrczak napisał(a):Żadna nowość, pamiętam już w podstawówce miałem nauczycieli spożywających w czasie lekcji lub też trzęsących się bo mieli kaca, w ogólniaku to samo się działo.
Co się dziwić Rymań mały nudno to nauczyciele zapewniają rozrywkę, w końcu wiejskie szkoły często są jedynym ośrodkiem krzewienia kultury na wsi. Tak przynajmniej mówią zawsze jak jest likwidacja jakiejś szkoły.

Easy Rider napisał(a):Słuchajta! Nauczyciele szkoły w Rymaniu piją wódkę w czasie lekcji, a jeden na golasa latał po szkole. Wójtowi przebijają opony. A kuratorium nie reaguje. Jutro pisać będzie o tym Izwiestia, pardon Gazeta K. Ale Easy jak zwykle pierwszy.
WZT napisał(a):Flo napisał(a):Bywalo sie swego czasu czesto w Rymaniu, wojta znam osobiscie, poprzedniego tez znalem osobiscie. A co do szkoly w Rymaniu to znalem kiedys stamtad pewnego nauczyciela i musze powiedziec ze sie kiedys rzucil na mnie z piesciami (mialem wtedy 15 lat), ale go ludzie powstrzymali.
cos ty mu nagadal ze on chcial Ciebie bic?????
Flo napisał(a):WZT napisał(a):Flo napisał(a):Bywalo sie swego czasu czesto w Rymaniu, wojta znam osobiscie, poprzedniego tez znalem osobiscie. A co do szkoly w Rymaniu to znalem kiedys stamtad pewnego nauczyciela i musze powiedziec ze sie kiedys rzucil na mnie z piesciami (mialem wtedy 15 lat), ale go ludzie powstrzymali.
cos ty mu nagadal ze on chcial Ciebie bic?????
nie nagadalem, tylko cos zrobilem, ale przypadkowo

Easy Rider napisał(a): Nauczyciele szkoły w Rymaniu piją wódkę w czasie lekcji

redlovebloodgirl napisał(a):Easy Rider napisał(a): Nauczyciele szkoły w Rymaniu piją wódkę w czasie lekcji
zeby takie rzeczy poogladac nie trzeba wcale jechac do Rymania....w szkole na piastowskiej tez sie takie cos dzieje...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości