Telewizja Kablowa Kołobrzeg

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez ewe » niedziela, 22 sty 2006, 16:39

Może ktoś mi powie ,gdzie jest właściwy program tkk, bo ten z telegazety tkk jest niestety inny /pytam dla kogoś/ ?
ewe
Gwiazdor

Postprzez Henry_Chinaski » niedziela, 22 sty 2006, 20:53

wlasciwy program tkk leci na kanale tkk
Henry_Chinaski

Postprzez Wirnik » niedziela, 22 sty 2006, 23:10

...tkk nadaje az tyle programów zeby chociaz pare z nich odbierało poprawnie...ale tak serio to wszystkie u mnie odbierają ok...kwestia wezwania konserwatora !
Wirnik
Dyskutant

Postprzez Vin » czwartek, 16 lut 2006, 17:59

Ładna muzyka leci w radio kg. Teraz.
Vin
Uzależniony

Postprzez qrczak » czwartek, 16 lut 2006, 19:44

Hasky napisał(a):
Vincenta napisał(a):Ładna muzyka leci w radio kg. Teraz.

No i co z tego ?

No ale wiadomo Vincenta musi posta nabic :D

Zrozum ją, to tak na koniec starego forum, poza tym od jutra przez jakiś czas forum nie będzie. :wink:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Vin » czwartek, 16 lut 2006, 19:45

Widzisz Hasky - qrczak wiedział. :D
Vin
Uzależniony

Postprzez Dudette » piątek, 17 lut 2006, 10:24

Raaaaaaaany, to żenujące. Wchodzę w temat o tkk, czytam sobie post za postem, patrzę, widzę komentarz o ładnej muzie w radio kg i myślę - o! ktoś się ze mną zgadza - rzeczywiście po zmianach z przyjemnością włącza się to radyjko, a potem nagle fala postów krytyki bo ktoś raczył wyrazić swoje zdanie zgodnie z tematem, bo temat dość szeroko ujęty ;). No przecież to szału można dostać. Ludzie, opanujcie się bo wygląda gorzej niż w przedszkolu - proszę pani on zrobił to, a ona tamto. Z tą jednak różnicą, że tam dzieci dopiero się uczą poprawnych zachowań - a Wy powinniście być już o wiele dalej w tej edukacji. Musiałam. Nie wytrzymałam. Koniec, kropka.

A programy w tkk są wystarczające, i tak oglądam tylko tvn24 i tvn, więc jak dla mnie to oferta jest przebogata :D:D:D. A radio teraz naprawdę jest OK.

Pozdrawiam
Dudette
Coś tam napisał

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg