Flo napisał(a):straszna tragedia, ale jakos wiele lat trafostacja stoi i zachcialo sie chlopakom majstrowac to sa efekty, tragiczne efekty
Katia napisał(a):Flo napisał(a):straszna tragedia, ale jakos wiele lat trafostacja stoi i zachcialo sie chlopakom majstrowac to sa efekty, tragiczne efekty
Wiesz tylko dzieci myślą inaczej niż dorośli chcą wszystko sprawdzić co nieznane i dotknąć,przeżyć jakąś przygodę.Wiem to po sobie bo też właziłam tam gdzie nie trzeba rozbierane domy,opuszczone działki itp.
Katia napisał(a):Napewno słyszeliście ,że 3 chłopcy weszli do niezabezpieczonego budynku trakcji elektrycznych ,bo mieli brak zajęcia.Niestety jeden z chłopców kopnął jakieś przewody o mocy 15000(jeśli się nie mylę)V.Poniósł śmierć na miejscu przez spalenie.Bardzo współczuję jego rodzinie i zadaję sobie pytanie czy można było temu zapobiec??Jakie jest Wasze zdanie?
bo mieli brak zajęcia.Niestety jeden z chłopców kopnął jakieś przewody o mocy 15000(jeśli się nie mylę)V.Poniósł śmierć na miejscu przez spalenie.
qrczak napisał(a):. Jaki zdrowy na umysle 16 letni dzieciak wchodzi do transformatora (oznaczonego przecież) i kopie cos tam. Kopnął on, kopnęło i jego. Silniejszy wygrał.
qrczak napisał(a):Katia napisał(a):Napewno słyszeliście ,że 3 chłopcy weszli do niezabezpieczonego budynku trakcji elektrycznych ,bo mieli brak zajęcia.Niestety jeden z chłopców kopnął jakieś przewody o mocy 15000(jeśli się nie mylę)V.Poniósł śmierć na miejscu przez spalenie.Bardzo współczuję jego rodzinie i zadaję sobie pytanie czy można było temu zapobiec??Jakie jest Wasze zdanie?
Ładnie piszesz, do Policji by cię wzięli.
bo mieli brak zajęcia.Niestety jeden z chłopców kopnął jakieś przewody o mocy 15000(jeśli się nie mylę)V.Poniósł śmierć na miejscu przez spalenie.
Normalnie jak raport policyjny. Sorry z góry jezeli Cię uraziłem.
Najpierw sie dowiedz wszystkiego, później coś pisz. Chłopaczek miał 16 lat, dzieckiem trudno go nazwać. Raczej nie szukał tam zabawy tylko miedzi. Jaki zdrowy na umysle 16 letni dzieciak wchodzi do transformatora (oznaczonego przecież) i kopie cos tam. Kopnął on, kopnęło i jego. Silniejszy wygrał.
Prawdopodobnie, trafostacja w której zginął Rafał miała zerwaną kłódkę.
Mieszkańcy są zszokowani śmiercią Rafała, ale wydają się pogodzeni z tym, że mieszkają w niebezpiecznym miejscu. Rzecznik policji informuje o postępach w dochodzeniu. Przewodniczący rady osiedla Artur Dąbkowski nie ma wątpliwości - to osiedle jest niebezpieczne dla młodzieży.
report5 napisał(a):jutro, albo pojutrze na ten temat Zbliżenia - byłem dzisiaj tam z Piotrem - operatorem - po tragicznie zmarłym leżą tam spalone rzeczy, makabra, cały czas nie daje mi to spokoju - kto powinien zabrać te szczątki obuwia, kurtki, klamerki od paska, kawałek zamka, etc... policja powiedziała, że nie cierpiał - zginął momentalnie - szok, szok, szok...
- uważam, że teren jest niezabezpieczony a młodzież osiedlowa nie ma żadanej albo prawie, żadne ofert na wolny czas...
-
Zero szacunku dla ofiary.
Najcześciej jedyną ofertą jest knajpa i piwo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości